Poljoprivreda u velikim problemima, doći će do gašenje velikog broja farmi

ljubuski.info

Udruga poljoprivrednika Federacije Bosne i Hercegovine, u otvorenom pismu traži žurnu isplatu poticaja i žurni angažman Vlade FBiH u vezi s otkupnim cijenama poljoprivrednih proizvoda.

Udruga ističe kako je razlog za ovo obraćanje enormno poskupljenje stočne hrane, goriva, mineralnih gnjojiva, sjemenskog materijala, pri čemu otkupne cijene poljoprivrednih proizvoda ostaju na razini od prije nekoliko godina unazad.

Evo smo već na pola tekuće godine koja nije baš obećavajuća za poljoprivrednu proizvodnju. Poljoprivreda u BiH se suočava s nizom problema koji će na kraju proizvesti gašenje velikog broja farmi, a što će za posljedicu imati veliki broj ugašenih radnih mjesta, veliko smanjenje proizvodnje - naveli su iz Udruge u otvorenom pismu.

Kao razlog za obraćanje navode i kašnjenje isplate poticaja i još dosta problema koji prate proizvodnju kako u BiH tako i u Federaciji.

Glas naroda

Brzo brzo, odmah ako može i prije dajte poticaj i to da ne bude mali. Ako bude mali morat ćemo radit i to rentabilno. Za krompire nek bude velik i rani po nazivu. Mogla bi Rusija ostat brez krompira iz Vojnića, šta onda, uz koronu i glad velikih razmjera.

kome isplata buco i dragane [ * neprimjereno * ]ma sto rade kroz papire a ovi što rade noga u rebra

ove ce morati drzava podizati sa vc solje da se nebi umarali poljuprivrednici

Velika podrška buci (mom cimeru i kolegi iz studentski dana).
Samo on može uves reda u poljoprivredi, zato budite uzanj a ne ga napadat.Buco pozdrav i znadni da te svi stoje i vlast i narod i poljoprivrednici.

Studirali ste u šipovačkom polju?

ja sadim dva duluma ljubuškog ranog i uhljebljen sam u općini godinama i živim super ,bolje nego u Švicarskoj

Javite se našem sposobnom ministru Sisaru, on zna kako ispuniti ciljeve

Poljoprivreda u velikim problemima, doći će do gašenje velikog broja farmi
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari