Održane Sveučilišne ljetne igre

ljubuski.info

U organizaciji studija kineziologije i Sportskog saveza Sveučilišta u Mostaru na bazenu Herceg Etno Sela Međugorje održane su prve Sveučilišne ljetne igre.

Na igrama je sudjelovalo 80 studenata sa različitih sastavnica Sveučilišta u Mostaru, koji su se natjecali, družili i zabavljali kroz zanimljive sportske sadržaje.

Ekipe su brojale po pet članova od kojih je minimalno jedan član trebala biti studentica.

Uz same igre studenti studija kineziologije pripremili su prezentaciju aqua aerobik programa u kojem su sudjelovali svi posjetitelji bazena Herceg Etno sela.

Studente je u ime Sveučilišta u Mostaru pozdravio prorektor prof. dr. sc. Zdenko Klepić koji je naglasio važnost Sveučilišnog sporta kao sastavnog dijela studiranja. Profesor Klepić je istakao osnivanje Sveučilišnog sportskog saveza koji će kontinuirano podržavati studentska sportska natjecanja, brinuti se o studentima vrhunskim sportašima, i poticati razvoj studentskog sporta.

U ime općine Čitluk kao domaćina natjecanja, studente su pozdravili načelnik Marin Radišić i predsjednik općinskog vijeća Predrag Smoljan.

Glas naroda

Još jedan od načina kako oprat pare u organizaciji prorektora i dokazanog menadžera (primjer Aluminija) bugojanca Zdenka Klepića.

Treba istražiti kakva je njegova uloga u Bugojnu bila sigurno nije časna

Klepic je adz proizvod

Baš kako sam predvidio prije nekoliko godina organiziraju kradezeovci sletove mladosti na titin rođendan imaju polumaraton samo im fali štafeta mladeži čovićevim stazama i da postave platno ispod kule sa čovićem

Na bazen s profesorom Rozicem hahaha

Oslobodi, ne zavedi

Održane Sveučilišne ljetne igre
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari