ZHŽ pravi online bazu stručnjaka

ljubuski.info

Ured Vlade Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) za europske integracije poziva sve zainteresirane konzultante i stručnjake iz Bosne i Hercegovine i inozemstva koji imaju iskustvo i reference za pisanje i provedbu projekata, da se registriraju u online bazu stručnjaka koja je dostupna na web stranici www.eui-zzh.ba.

Bosni i Hercegovini se u sljedećem razdoblju otvaraju brojne mogućnosti za financiranje razvojnih projekata kroz konkretne EU programe koji su odobreni kroz IPA II, buduće IPA III programe i programe zajednice, stoga je cilj razvoja online baze stručnjaka omogućiti poslovnim subjektima, organizacijama i institucijama iz ZHŽ-a povezivanje sa stručnjacima koji imaju iskustvo i znanje u pisanju i provedbi projekata, te im na taj način omogućiti lakše, bolje i učinkovitije privlačenje sredstava iz EU fondova te drugih vanjskih izvora financiranja, navodi se u priopćenju Ureda Vlade ZHŽ-a.

Kako bi vanjski stručnjak bio uvršten u online bazu moraju biti zadovoljeni određeni kriteriji.

Vanjski stručnjak za pisanje i provedbu projekata može biti pravna i fizička osoba, koja je napisala ili provela minimalno dva projekta u posljednjih pet godina, a koja su financirana iz EU ili drugih međunarodnih fondova. Također, mora dostaviti minimalno jedno pismo preporuke potpisano i ovjereno od korisnika usluga vanjskog stručnjaka na pisanju ili provedbi projekata.

Kako biste bili uvršteni u online bazu stručnjaka potrebno je izvršiti online registraciju prema naputku koji se nalazi na web stranici Ureda www.eui-zzh.ba, ispuniti određene kriterije, te prihvatiti određena pravila ponašanja.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari