HRS Široki Brijeg poklonio Gradu aplikaciju "Transparentno Široki Brijeg!"

ljubuski.info

Shvaćajući važnost transparentnog trošenja javnog novca u borbi protiv korupcije, izvlačenja novca putem namještenih nabavki, nenamjenskog i nezakonitog trošenja javnog novca, Hrvatska republikanska stranka prva je stranka koja je pokrenula inicijativu, izradila i poklonila gradu Širokom Brijegu aplikaciju "Transparentno Široki Brijeg".

Navedena aplikacija potpuno besplatno omogućuje svim Širokobriježanima uvid u trošenje javnog (njihovog) novca.

Primjer je sve veći broj gradova u susjednim državama koje uvode aplikacije poput ove, a razlog je opravdan, građani žele i maju pravo znati na što se troši svaka njihova uplaćena marka. Isto tako Širokobriježani žele znati gdje završava njihov novac kojeg uplaćuju u proračun Širokog Brijega.

Ispred Hrvatske republikanske stranke, na 3.sjednici Gradskog vijeća, Dalibor Ravić, vijećnik GV Širokog Brijega besplatno je poklonio aplikaciju i pristupne šifre za navedenu aplikaciju. Sada su vladajući na potezu.

Naime, spomenuta aplikacija, nudi uvid u sve troškove i sve račune Grada Širokog Brijega. Transparentno Široki Brijeg predstavlja prvi korak u borbi protiv korupcije, protiv nepotizma, protiv namještenih javnih natječaja i svih onih ekonomskih boljki našeg grada.

Ukoliko aktualna vlast prihvati aktivirati aplikaciju nitko joj neće moći prigovoriti jer će tim činom potvrditi kako radi transparentno, ali, isto tako, ako ne aktiviraja spomenutu aplikaciju, potvrdit će sumnju u koruptivno i neregularno trošenje javnog novca.

Napominjemo, revizija Grada Širokog Brijega iz 2019. godine dokazala je da se novac građana Širokog Brijega troši netransparentno, nerealno i nezakonito.

Hrvatska republikanska stranka Široki Brijeg

Glas naroda

Eto oni hoće transparentno hahaha

Hoće li Vedran Markotić uvesti ovu aplikaciju da znamo koliko koristi vozilo u osobne svrhe, kao i koliko pojede u kojekakvim restoranima.
Narode budi se prede sa vašim parama.

Ti navrati do njega i on će ti to sve reći.
Tako da ne trbaš čekati tu aplikaciju transparentno jer ubit će te čekanje.
Samo navrati i pitaj.

Što bi njega tražio kad ti sve znaš

Ja znam njega pa ti iz tog razloga to preporučujem da navratiš do njega, sve će ti transparentno predočiti to što tebe zanima.

Nece oni to znati koristiti :)

Vedran nosi hranu od kuće i kada je pauza jede u krugu Duvanske Stanice netroši on proračunski novac dokle ima SLANINE

To tribamo uves i u Ljubuškom.

HRS Široki Brijeg poklonio Gradu aplikaciju "Transparentno Široki Brijeg!"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari