Izaslanstvo HKD Napredak u službenoj posjeti Vladi ZHŽ

ljubuski.info

Predsjednik Vlade Zapadnohercegovačke županije Zdenko Ćosić primio je u ponedjeljak u Širokom Brijegu izaslanstvo Središnje uprave Hrvatskog kulturnog društva Napredak (HKD Napredak), na čelu s predsjednikom dr. sc. Nikolom Čičom.

Ćosić je izrazio dobrodošlicu izaslanstvu Napretka i zahvalio im na posjetu.

Čiča je predsjednika Ćosića upoznao s radom i misijom HKD Napretka. Istaknuo je da društvo kojem je na čelu ima tri cilja u svome djelovanju te da je cilj nove Središnje uprave Napretka ojačati rad podružnica, osnovati nove podružnice te obnoviti rad podružnica u onim mjestima gdje Napredak ne djeluje već duže vremensko razdoblje.

Kazao je Čiča kako mu je posebno zadovoljstvo što je podružnica Napretka u Širokom Brijegu obnovljena te je izrazio nadu da će ta podružnica obogatiti kulturni život Hercegovine.

Također, naglasio je da će Napredak nastaviti sa stipendiranjem darovitih studenata što je jedna od osnovnih aktivnosti tog Društva.

Zaključno je kazao kako Središnja uprava, s njim na čelu, želi da HKD Napredak ostane nositelj i promicatelj kulture i tradicije Hrvata Bosne i Hercegovine.
Gdje ima i pet Hrvata, želimo imati podružnicu, kazao je Čiča.

Ćosić je istaknuo kako mu je poznata uloga Napretka kroz povijest, ali i u sadašnjosti. Izrazio je zadovoljstvo obnavljanjem rada podružnice u Širokom Brijegu i zaželio im uspješan rad te ostvarenje zacrtanih ciljeva.

Izaslanstvo HKD Napretka, uz predsjednika Čiču, činili su dopredsjednik Središnje uprave Miroslav Landeka, predsjednica podružnice u Ljubuškom Ivana Barišić te novoizabrana predsjednica podružnice u Širokom Brijegu Marijana Pažin Ivešić.

Vlada ZHŽ

Glas naroda

Puffff

Idite u mjesta odakle su Hrvati silom protjerani ili se okanite Hrvatovanja u BiH

Čiča pića pijanac i ove uvlači g.uza.nke

Izaslanstvo HKD Napredak u službenoj posjeti Vladi ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari