Pero Previšić: Bore se samo za svoje osobne interese

ljubuski.info

Pero Previšić, gradski vijećnik "Čapljina u srcu" kazao je na jučerašnjem zasjedanju Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH kazao je da Hrvatima u Bosni i Hercegovini nije bolje u odnosu na 2019. godinu.

Puno je gore, manje nas je za skoro 50 tisuća, nepotizam, korupcija, kriminal, revanšizam u vlastitim redovima nikada nije bio veći. To su najbitnije stvari radi kojih veliki broj našeg naroda napušta stoljetna ognjišta i odlazi u druge zemlje da bi preživjeli. Temeljni dokument koji smo usvojili na osmom zasjedanju HNS-a jeste Deklaracija. Kao takva, trebala nam je biti misao vodilja i putokaz u proteklom periodu, kazao je Previšić.

Čemu, gospodo, uopće donošenje rezolucije kada ni temeljne vrijednosti Deklaracije nismo u stanju sprovesti u našim, tj. u vašim redovima. I na kraju, ja volim ovu zemlju, to je moja domovina, ali mrzim ovu državu zbog ovakvih političara, a posebno koji dolaze iz mog naroda koji se bore samo za svoje osobne interese, dodao je na kraju svog govora.

Glas naroda

Uredničke naslovna fotografija ti je čista desetka svaka čast.Uhvatiti u pozadini dvojicu najvećih rektalnih alpinista sa pravaške scene je umjetnost.Počelo je počelo a izbori tek dogodine.Ajde bolan ako ikako možeš namontiraj i Ćanu na foto pa da narod malo uživa u prizoru.

Jopet vion leta sinoć i polica sa AstraZenica.
Jopet će večeras letat biž te u kuću.

kakvu 2019,nije bolje u odnosu na 1989 nego čak mnogo mnogo gore

Pero Previšić: Bore se samo za svoje osobne interese
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari