Što sve treba biti na potvrdi o cijepljenju kada ulazite u RH

ljubuski.info

Iz MUP-a Hrvatske kazali su kako je, kao jedan od epidemioloških uvjeta za ulazak u RH, sukladno odluci o privremenoj zabrani i ograničavanju prelaska preko graničnih prijelaza RH, navedena potvrda o cijepljenju koja treba sadržavati osobne podatke osobe koja je cijepljena, datume cijepljenja i naziv cjepiva te mora biti izdana od nadležne institucije.

Potvrda bi trebala biti u izvorniku te, ako nije na hrvatskom jeziku, poželjno je da bude prevedena na engleski ili njemački - rečeno je iz MUP-a RH.

Napominju kako se za ulazak u RH priznaju četiri cjepiva koja je odobrila EMA: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson te još dva koja se koriste u drugim članicama EU-a, i to Sinopharm i Sputnjik V.

Inače, ulazak u RH odobrit će se samo u slučaju nužnih putovanja za državljane trećih zemalja, u koje spada i BiH. Iznimka su turistička putovanja, uz dokaz o smještaju.

Glas naroda

Što treba biti u potvrdi prilikom prelaska granice do sada je bila praksa da da u svakoj od bilo kakvih potvrde bude najmanje 50 km.

Evo zašto je se borilo i zaustavljali tenkovi u trebizatu.I kad mi neko kaže “branitelj” (čega) onda me najviše sramota reći da sam branio Domovinu!

Nisi ti znao,niti dan danas znaš,ko ti gaće nosi a kamo li šta je domovina.

Evo zašto je se borilo i zaustavljali tenkovi u trebizatu.I kad mi neko kaže “branitelj” (čega) onda me najviše sramota reći da sam branio Domovinu!

Svi smo mislili da branimo domovinu ali smo branili ratne huškače i profitere.Bilo ih je dosta koji su to znali ali ako su javno izjavili ovi su ih odmah spremili pod zemlju a naka su čak mislili u more ubaciti

Moreš doć ako ćeš donit kuna.

Svaki smo mi racun placali bez odgode i gundanja uvijek gospon nije to problem. Zalimo i protestiramo zbog gluposti s granicom kao da smo Zeljko Komsic sadisticki uzivate s zabranama i barijerama i balvanima na cesti.A sta bi rekli nasi stari koji su se postrojili na mostarskom polju na kraju onog rata pa do Trsta a sinovi su zaustavili tenkove da vam lakse bude u ovom ratu.Tada je bilo tesko ali svatko se mogao okupati u slonoj vodi u sri rata a hoteli su bili puni izbjeglica. Zapravo sto je to nestalo jer je corona gripa.

Samo cilom dužinom granice razvući čelične zidove u visini do 10 m i oko njega postaviti u 5 slojeva bodljikavu žicu kao što je uradila Amerika sa Meksikom i još uz to ko što je Izrael s Palestinom postavio minsko polje. To je jedino rješenje. Okrenimo se Neumu i Crnoj Gori. Crnogorci netraže ništa na granici osim putovnicu ili osobnu, a nit u hotelima i dr. ugostiteljskim objektima netrebaju nikakve potvrde nit maske. Uz sve to su jeftiniji i ljubazniji od šperski partizana i Titovi jarana.

Slažem se. U hrvatsku ne mogu ući s regularnim dokumentima s kojim sam ulazio bez problema do 2019 godine. Sad se dodvoravaju EU i anglosaksoncima s ovim mjerama i kršenjem ljudskih prava.

to da su ljubazniji je istina,mnogo puta sam se uvjerio

Izdali su san Dr Tuđmana.
Njemu su 90 ih nudili golem novac i članstvo u Zajednici drzava Europe a on gospodski odnio i rekao da to nije njegova borba.
Sad nam koordiniraju iz Bruxelessa

Što sve treba biti na potvrdi o cijepljenju kada ulazite u RH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari