Ćosićeva "rodica" pod istragom FUP-a

ljubuski.info

Nakon što je Tužiteljstvo ZHŽ, na čelu s glavnom tužiteljicom Vesnom Ćavar i postupajućom tužiteljicom Natalijom Marić željelo izvršiti predistražne radnje glede jasnih kaznenih djela ravnateljice ZZOO ZHŽ/HBŽ Jadranke Bošnjak, poznate "rodice" Zdenka Ćosića, premijera ZHŽ, predmet je preuzela Federalna uprava policije i drugo tužiteljstvo.

Kaznena djela Jadranke Bošnjak su nedvojbena. Zašto je odlučila trošiti javne novce izvan propisa i zakona, nije poznato. U HDZ BiH Široki Brijeg neslužbeno je kazano kako ona uživa zaštitu premijera, koji često u posljednje vrijeme putuje s Jadrankom Bošnjak, ali kako zapravo njih dvoje nisu rodbinski vezani. Ako je tomu tako, pitamo se kako je prvi istražni postupak vodio Ćosićev sestrić inspektor Anđelić iz PU Široki Brijeg i zašto se Ćosić predstavljao kao njen rođak?

Jadranka Bošnjak se tereti za više kaznenih djela, od zlouporabe ovlasti i položaja do nesavjesnog rada i prilikom obavljanja ravnateljske funkcije. Samovoljno je, ne poštujući Statut ZZOO ZHŽ/HBŽ, provodila razne kupnje. Kaznena djela su nedvojbena. Vlade ZHŽ i HBŽ nisu Jadranki Bošnjak dali ovlast provoditi javne nabavke iznad 6.000 KM, niti je, prema statutu zavoda, za to može ovlastiti Upravno vijeće zavoda. To je pismeno potvrđeno.

Bošnjak još nije dala iskaz u predmetu, ali se u kuloarima brani kako se protiv nje, poštene i čedne, stručne i nepogrešive, vodi javni "rat", pa se u obrani koristi difamacijom i prozivkama pojedinaca. Čak se u pisanim obraćanjima okomila i na gradsku organizaciju HDZ BiH Široki Brijeg šaljući osobne monologe na elektroničke adrese pojedinaca u ZHŽ.

U ZHŽ se odavno raznoraznim i neskrivenim makinacijama i financijskim nezakonitim radnjama krade proračun i uništava javno dobro. Od samog osnutka i Zavod za odgoj i obrazovanje je u kategoriji "slučaja", zbog neznanja i nekompetentnosti Jadranke Bošnjak, Vlade ZHŽ i ministarstva kojim upravlja ministrica Ružica Mikulić. Ako u odgoju i obrazovanju vlada kriminal, a učitelji, nastavnici i profesori šute onda je županija već propala, kao i malo društvo i javno mijenje u njoj.

M.Š.

Glas naroda

Ova da vodi reformu obrazovanja. Može samo predvoditi kriminalce kako se izvlače proračunski novci. Proračun županije je opeljušila. Hdz zekani ovu podržavaju u kriminalu.

Pokondirena tikva

Koje izmisljotine. Porezna hoda po svim školama. Cim je tuziteljstvo odbacilo prijave pune laži opet novi članak s lažima. Prozirno i jadno, uredniče!

Ima i Marinko Gilja “ rodicu”

Ševo je kralj

Rumble ,rumble rodici

Da nešto nije u redu ne bi naša HBŽ prebacila 77.000 za rad u ovoj godini. Sve je ovo naklapanje, treba nastaviti raditi u punom pogonu.

ministar obrazovanja HBZ je potvrdio pismeno navode iz teksta
dokument je protokoliran i točan
Jadranka ne laži da je prijava odbačena i ne može biti odbačena
pametnom uvijek je dosta

Ionako pare koje joj se daju stavlja u svoj džep. Sad će trošiti pare Zavoda na odvjetnike da je spašavaju. Tuge i žalosti

Evo ga opet. Cim je dokazano da su sve izmisljotine i odbačena prijava, novi članak s novim iznisljotinama. Jadan ne bio, sta si ti opsjednut s njom.

Jadranka ne laži
ministar obrazovanja HBZ je potvrdio pismeno navode iz teksta
dokument je protokoliran i točan
Jadranka ne laži da je prijava odbačena i ne može biti odbačena
pametnom uvijek je dosta

Ćosiću svaka čast tako se drži do rodbine budi primjer ostalima koji su digli glavu i nevide. Išta.

Rodbina i svojta se trpa u nadzorne odbore, zadnja neva u vrtić uleti.

Što je babi milo to joj se snilo.Federalno tužiteljstvo biće nema trenutno šta radit pa priskočilo pomoć pravdu uspostavit.Po Sarajevu svaki dan mrtvi i propucani a oni bi tribali rešavat nečije umišljaje

Proračun pun para ko bazen vode

Da je sve uredu i po zakonu kako Jadranka navodiš, koliko bi ih trebalo raditi iz te županije. A koliko ih radi nit jedno, pa zamjenicu koja je redovno završila školi i dr. je, za razliku od tebe koja si školu kupila, potjerala si, toliko o zakonitosti i tebi. Sama sebe braniš to je jad i bijeda, dno dna od Zavoda. zašto ga zovu ZAHOD odgovori Jadranka znamo da čitaš komentare i odgovaraš.

Kome ona ovoliko smeta da toliko izmišljate. U Mupu kažu da su sve pregledali i da je sve po zakonu, da se radi o anonimnim izmišljotinama koje ovaj portal objavljuje kao istinu. Stoti put pišete jedno te isto. Nećeš ti pozicije, ne bi da je predsjednica države, pa da je tko zanimljiva. Što na ovom portalu više lažu na nju meni sve simpatičnija.:)

Nisi ti patnica ti si kriminalka
Jadranka ne laži
ministar obrazovanja HBZ je potvrdio pismeno navode iz teksta
dokument je protokoliran i točan
Jadranka ne laži da je prijava odbačena i ne može biti odbačena
pametnom uvijek je dosta

Ne uplićite u svoje mućke i spletke nepostojeće dokumente i ministra HBŽ. Da ste malo umjereniji u svojim podvalama, mozda bi netko i vjerovao u vase gluposti.

opet laže Jadranka
Galic je potpisao Jadranka protokolirao i što ravnateljice sada?
Zavod nije tvoja i Zdenina privatna stvar.
Koga boli briga što si s njim u SECU svaki dan do kasnih sati. Pa nismo ćoravi. Ali jadnice čije ti pare trošiš?
Šta si uradila za 4 godine. Ti jadnice pojma nemaš a postavio te na tu funkciju.
Cili Široki vam se smije.
Jadne mu žene.
Neš više krast

Koja pokvarenost u nekim ljudima i komentarima. Uzalud sto Bog stalno opominje.

ove jadranke je stvarno više dosta
ko je vidio krast
zdenko kakva ti je ona rodica? objasni molim te evo ja sam sa Širokog

Đe nestaše nadzorni savjetnici

Da je sve ispravno potvrdilo je privremeno upravno vijeće izvan mandata. Sjede penzioneri i rade ko pčele

Žena, majka, kraljica. Koliko je samo bitna da stalno pišete o njoj. A zna se i tko i zašto. ;)

Kome je ona zanimljiva osim nekome s ovog portala? Članci su vam ko da ih piše kakva ljubomorna babetina. Puni zlobe i netrepeljivosti. Bogme je ovaj ko piše za psihijatrije.

Jadranka tebi triba i psihijatar i psiholog u jednom. Blebećeš i krades.
Ti si bogme ta zatvora.

De ga bona više jednom spremi uvijek isti odgovor, zloba i zavist polazi od tebe sapient sat

Jao, žene sa službenog mobitela piše poruke...... nečuvena

ova slika je super
ona goorrrriiiiiii.... vruće joj je

O evo ga opet. Kružni tok, Nevenko, Vedran, Jadranka. Hahahhaha. Vrte se stalno isti članci s 2 nove rečenice. Jakog portala.

Dobra si ti Jadranka, uf oćemo ić na more

Ostavka i zatvor. Da je u pravu ne bih sama sebi pisala komentare. Zavod se pretvorio u piskaranje po portalima. Neradi od osnivanja ništa i dobro je plaćaju za piskaranje po portalima. Smjena nesposobne i zalutale ravnateljice Zavoda s lažnom diplomom. .

Sto je vise kleveta i lazi Jadran nam je miliji i drazi.Zlobnici u kucu.

O vjeri pričaju oni koji se grijehom diče, Grijeh se čini mišlju, riječju, djelom i propustom.
Bože, upravi i providi s ovim narodom, kad nema uprave.

Ma triba živit svoj život i nikom ne želit zlo. Ta svi ćemo na onaj svit di će svak za sebe odgovarat ništa gore nema od pogana jezika

Vjera i lopovluk ne idu zajedno. Tužiteljstvo te istražuje što si poštena. Kriminalce tužiteljstvo istražuje i našla si pravu adresu gdje ćeš provoditi vrijeme. Koeficijent inteligencijen ti je nula.

Nema koristi sto krade i 0laze..ne samo ona nego bilo tko..dovoljno je da se ruzno pise o njoj..to govori sve.a ako covjek umisli da je neko i.nesto i to prode a los glas ostaje nema tih novaca koji ti mogu osvitlati obraz..pametnom dosta

Iskreno je žalim. Džaba sve funkcije, novci, putovanja, ljubovanja

Ma nije dzabe! Novci su najbitniji!

Disi duhovnice,nismo te pripoznali?Sta bi joti ti radila samo da ti padne u sake?Bice,nazalost,da i ti dicu odgajas,makar svoju?

Pa di ste vi živili svi ovi godina. U nas se uvik rodicom zvala ljubavnica ili priležnica za koju ti žena ili divojka nije smila znati. Išlo se toliko daleko da se ligalo i sa daljnjom rodicom kako se ne bi ovi sinonim ugrozio. E sad, je li ona Ćosiću "rodica" ne znan, ta nisan im ja svitlio.

U ljubuskom se to zove - susjeda.

U nas se ne zove sama dođe

Dodjem , dodjem .. kad je zena na poslu

Šizofreničar radi besplatan PR HDZ-ovcima.

Banditn

aaaaa bombaaaa

Jadne županije kad nam rodice i ljubavnice imaju prioritet nad obrazovanjem i još ih postavljaju da odlučuju o sudbini naše dice. Rodica i svi ovakvi otjeraše narod u Njemačku.

Da nije Županija, pojedini I pojedine sa kupljenim diplomama bi I I dalje plili lozu i okopavali kavode a ne bi oduzimali poso postenim studentima.
Jo's jedan razlog za ugasiti Zupanije

Ćosićeva "rodica" pod istragom FUP-a
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari