Ljubušaci uspješni na šahovskom turniru u Čitluku

ljubuski.info

Jučer je, povodom Dana općine Čitluk, u organizaciji ŠK Brotnjo u Čitluku održan tradicionalni brzopotezni Šahovski turnir.

Na turniru je nastupilo 16 natjecatelja od toga 4 kadeta, a igrao se švicarskom sustavom od 7 kola, tempom igre 10 minuta po igraču (računalno uparivanje). Glavni sudac turnira bio je Alen Buntić.

Nakon 7 odigranih kola i isto toliko pobjeda pobjednik turnira je Mate Vasilj. Drugoplasirani Alen Buntić osvojio je 5 bodova isto i kao trećeplasirani Marijan Raspudić. Buntić je zbog boljih kriterija osvojio drugo mjesto.

Mlada nada Borna Pehar je osvojio 4,5 i do zadnjeg kola je bio u igri za visok plasman ali je porazom u zadnjem kolu završio turnir na odličnom 4 mjestu.

Od ostalih kadeta Filip Pehar je osvojio 3,5, Mihaela Buntić 2,5 i Šimun Enzo Buntić 1,5 bod.

Ovaj turnir je bio posljednja ozbiljna provjera za njih četvero, jer već idući tjedan ih čekaju nastupi na kadetskom i juniorskom prvenstvu Šahovskog saveza Herceg-Bosne koje će se održati u Neumu.

Turnir je prošao u fer i korektnoj borbi i ovim putem ŠK Brotnjo se zahvaljuje osoblju Hyde Bara na gostoprimstvu i ljubaznosti, poručili su organizatori.

skbrotnjo.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari