Nastavak pune potpore braniteljskim udrugama

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i federalna ministrica financija Jelka Milićević sastali su se u ponedjeljak u Mostaru s predsjednicima udruga HVO-a proisteklih iz Domovinskog rata.

Tom prigodom Čović je istaknuo kako će i dalje davati punu potporu braniteljskim udrugama u obavljanju njihovih zadaća i iznalaženju rješenja za probleme s kojima se branitelji susreću.

Na sastanku, koji se inače redovito održava, razgovaralo se o važnim braniteljskim temama i aktivnostima koje se provode kroz ove udruge među braniteljskom populacijom te su razmatrana rješenja navedenih problema.

Razgovaralo se o skupu zakona koji se odnose na braniteljsku populaciju, kao i načinima kako unaprijediti njihovu implementaciju.

Inače, sastanku su nazočili predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana HVO HB Nikica Tomić, predsjednica Udruge obitelji poginulih Hrvatskih branitelja HVO HB Jasna Zlomislić, predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO HB Lazar Martinović i predsjednik HVIDRA-e Dragan Radić.

Glas naroda

Jeste li razgovarali kako lažnjaci kupuju invalidnost a pravima istu smanjuju. Ili ste i vi kupili pa šutite.

Sve braniteljske udruge ukinut.Napravit jednu udrugu veterana i jednu udrugu invalida(al samo ranjenih).I udrugu obitelji poginulih i nestalih branitelja.I nista vise.Ovako se samo novac rasipa.Al to odgovara HDZ-u da razjedini branitelje i da ih kupi za Judine skude.

Pa na kraju rata su i bile te tri.

Tako je trebalo i ostati.A ne stotine udruga.

Zar su samo 4 braniteljske udruge HVO-a proistekle iz Domovinskog rata? Gdje su ostali predstavnici braniteljskih udruga? I onda tipično komunističko izvješće, pričalo se o temama važnim za rad braniteljskih udruga.Naravno pričalo se kako će te "braniteljske udruge" sprovesti u djelo ono što Čović i HDZ zamisle.Novčana nagrada za učinjeno nije upitna.Komunistička melodija se nastavlja svirati samo drugim instrumentima u odnosu na prije.

Pa reče ti čovjek gore da su trebale bit tri , dvije stradalničke i svi učesnici rata u udrugi dragovoljaca i veterana logično a ovako ih ima 15 ne znam koja je ova četvrta

Moja udruga je da imamo para koliko smo imali straha i opravdanja

Nastavak pune potpore braniteljskim udrugama
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari