UZB: Poziv na akciju čišćenja

ljubuski.info

Pozivaju se svi članovi Udruge Zaboravljeni branitelji i svi dobronamjerni ljudi, da se, sukladno svojim mogućnostima, odazovu akciji pomoći čišćenja kuće i okućnice zaboravljenog branitelja, nad kojim je ovih dana trebala biti provedena ovrha zbog duga za električnu energiju, o čemu su ovih dana pisali brojni mediji.

Akcija će biti provedena u srijedu, 12.5.2021.g. s početkom u 10 sati.

Za sve informacije zainteresirani se mogu obratiti na brojeve telefona

063 455 020 - predsjednik UZB
063 401 123 - tajnik UZB

Molimo Vas još jednom da, i ovom prilikom, pokažemo svoje suosjećanje i ljubav prema našem suborcu, prijatelju i čovjeku u potrebi.

Udruga Zaboravljeni branitelji Ljubuški

Glas naroda

Dajte tajniku UZB-a velikom branitelju motiku i kosor pa neka mlati coviku oko kuce,nije ga bog ni za sta drugog ni stvorio nego za motike.

Što se ne potpišeš kada govoriš istinu?
Boli tebe činjenica da je on za razliku od tebe stvarni branitelj.

Jabi vas zamolija dase okanete covika pustitega na miru on uziva damu kokosi odaju oko stola.Plus toga Ekologija je kodnjega na prvom mjestu.

Mice povedi svoju vojsku

Slazem se da svakom covjeku koji zivi u teskim uvjetima treba pomoci bez obzira jeli branitelj ili ne a nije mi jasno ako je osoba fizicki zdrava da mu treba cistiti oko kuce

Eee moj Max, to je tako, 100% si u pravu, samo što unas vole od svega praviti politički problem i kriviti nekog drugog. Tamo neko je kriv, itd.
Ma svima nam je jasno u kakvoj drzavi živemo, ali ako triba nekom pomoć kao što je ovaj slučaj ma nema koristi tražiti nekakve krivce niti pravite reklame već brate pokrenut akciju pomoći i čoviku pomoći.
Svak pomalo i napravi se puno, a uvik je bilo ne daje i ne pomaže onaj koji ima već ko je se naučio pomagati.

Ko može nek dođe nek nam pomogne sebav je i ja dolazim i financiski ću pomoć a pojedinci koji pišu komentare nek se potpišu pozdrav.

Toje Zarkic resija odma kud se vi sad petljate

Molim Vas di triba doc pozdrav

Izgleda da kuću triba malo obnovit. Planirate li po tom pitanju nešto? Oće li se skupljati pare? Dajte neki broj racuna. Triba svakomu pomoc ko je potriban, svak onoliko koliko more. Fala,

Mačkov klanac naj bolje da nzoveš pa ćemo ti objasnit unaprijed hvala.

Coviku triba pomoc kako ko more ,i ja cu isto .Jedno pitanje jeli to mozda Vujo iz Mackova klanca.
Ja sam ljetos prvi put bio u njega izgleda sve zapusteno a ako je on njemu je nuzno potrebna pomoc.Braco moja moramo svi pomoc.

Pa zar Vujo nema noviju kuću do ove ili nije njegova ?? Ako je on u pitanju treba pomoći. Ovo je žalosno .

Dajte vi Vuji para i rane a šta god očistite opet za tri miseca će biti ovako , jednostavno čovik živi ovakim životom imate primjera u općini sa ovakvim stanjem u kući a nije do para , ili starih kuća di ljudi žive a moreš sa poda poist, koliko je kuća obnovljeno potrebitim pogledajte u Simenjaka Grab, Vašarovići Matijaševići itd džaba sve obnovljeno opet sve prljavo i smeća do kolina to je tako, platite mu struju i dajte mu para Vujo će ostat istit.

Sa ovim gori se slazem u potpunosti.Tako su uzeli Cigu okupali ga i sve cisto na njega obukli nece Cigo cisto kaze da mu smrdi ponovo obuka svoje .Tako i sa ovim ko je se naucio cili zivot u neredu zivit zivit ce stalno jer nezna za bolje i nece .

Puno filozofa a malo onih konkretnih.
Nemojte filozofirat nego dođite sutra u 10 sati i pomozite.

Slažem se

Šta bi sa akciom?Ili su i zaboravljeni ko i nezaboravljeni?

UZB: Poziv na akciju čišćenja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari