Sveučilište nabavlja nova računala, istu nabavu imali i prije dvije godine

ljubuski.info

Sveučilište u Mostaru je za "nabavu računalne opreme i potrepština za potrebe rektorata i ustrojbenih jedinica Sveučilišta u Mostaru", okvirni sporazum za nabavu roba za ponuđenu cijenu od 693.922,90 KM bez PDV-a dodijelilo ponuditelju Katarina d.o.o. Mostar kao ponuditelju koji je dostavio najnižu cijenu ponude.

Postupak javne nabave pokrenut je Odlukom o pokretanju postupka javne nabave, broj: 01-4980/20 od 4. prosinca 2020. godine. Javna nabava provedena je putem otvorenog postupka za dostavu ponuda. Procijenjena vrijednost javne nabave roba "nabava računalne opreme i potrepština za potrebe rektorata i ustrojbenih jedinica Sveučilišta u Mostaru" je iznosila 698.000,00 KM bez PDV-a na vremensko razdoblje od 18 mjeseci. Povjerenstvo je utvrdilo da je u predmetnom postupku zaprimljena samo jedna ponuda koja je ujedno bila i valjana, navodi se u odluci.

Podsjetimo, Sveučilište je prije dvije godine za istu nabavu, dakle "nabava računalne opreme i potrepština za potrebe ustrojbenih jedinica i rektorata Sveučilišta u Mostaru" izdvojilo 384.000 maraka bez PDV-a. Tada su pristigle dvije ponude, a dobavljač je također bila tvrtka Katarina d.o.o.

hercegovina.info

Glas naroda

To je sve pranje novca, isto kad su se ogromna sredstva bespotrebno potrošila u nepotrebno veliki broj kamera u krugu sveučilišta (svaka bandera ...), parking senzori i sl.
Hrvatska daje pare a ovi potroše u gluposti.

Nisam procitao članak, jel Katarina?

Nisam ni ja a je Katarina

Zna se!

ali ova su najnovija

Sveučilište nabavlja nova računala, istu nabavu imali i prije dvije godine
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari