Produženje mjera u ZHŽ za sljedećih sedam dana

ljubuski.info

U Zapadnohercegovačkoj županiji (ZHŽ) zbog povoljnije epidemiološke situacije i sljedeći tjedan na snazi je mjera ograničenja kretanja od 23 do 5 sati ujutro, zaključeno je u utorak na izvanrednoj sjednici Stožera civilne zaštite ZHŽ-a.

U zatvorenim i otvorenim prostorima dopušteno je do maksimalno 50 osoba, a za veći broj osoba dopuštenje organizatoru (pravnoj osobi) može dati Zavod za javno zdravstvo ZHŽ-a.

Zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi obavijestili su Stožer o povoljnijoj epidemiološkoj situaciji na području ZHŽ-a u posljednje vrijeme te kako je dnevna učestalost trenutno 18,5 osoba, a ukupni broj aktivno oboljelih je 374 osobe.

Zavod je na sjednici obavijestio i o ukupno 1.000 doza cjepiva od tri različita proizvođača koje će pristizati sljedećih dana te da se svi mogu prijaviti kod osobnog liječnika, a cijepljenje će se obavljati i dalje po prioritetnim skupinama, priopćio je Stožer Civilne zaštite ZHŽ-a.

Glas naroda

Doze koje će pristizati?! Pa našto se vi oslanjate,ta živimo li mi sad ili u budućnosti?! Pričate priče za malu dicu,čitav tim i odgovorni za ovo su jedni uhljebi i nesposobnjakovići di narodu mažu oči svakakvim bojama.

Produženje mjera u ZHŽ za sljedećih sedam dana
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari