Vandalizirano poletište za paraglidere

ljubuski.info

Poletište za paragliding, kod Ljubuške kule, članovi Paragliding kluba Ljubuški dugo vremena uređuju. Ali ovog petka doživjeli su veliko razočaranje od svojih sugrađana.

Iako su pokrenuli lijepu turističku i sportsko-rekreacijsku priču i napravili jedno od četiri najbolja paragliding mjesta na ovim prostorima, nekome ili nekima je to očito zasmetalo pa su počinili pravi vandalizam.

Za sada nepoznati počinitelji su slomili info-ploču, uništili klupe i stol za odmor, a košaru za otpatke bacili su daleko od poletišta.

Kada smo postavljali ovo na poletište, kroz šalu smo rekli da imamo i rezervnu info-ploču kad ova bude pošarana sprejom. Gle čuda, nije pošarana sprejom i hvala vam na tome. Baš pred Ljubuški Outdoor Festival 2021. da pokažemo i Svijetu i narodu kako Ljubuški to može, napisali su ironično i razočarano iz Paragliding Ljubuški na društvenim mrežama.

Dodali su kako imaju indicije o mogućim počiniteljima i da vjeruju kako će ih brzo otkriti. Za nadati je da će uistinu i biti tako te da će policija kazniti vandale.

jabuka.tv

Glas naroda

Poznato!
Policija _"Milicija" kažnjava! I određuje kaznu! Izvršuje? Tako i treba?!
Bravo i ne treba nam biti drukčije !

Policija maltretira one što po noći mirno sjede ,uživaju u pogledu na grad i pokupe smeće za sobom

Nebi bilo čudo da dođe COVID ll , ovaj narod ovdje u Ljubuškom gore zaslužuje (pojedinci).

Destruktivnost duboko ukorijenjena u karakreru pojedinaca

Dobar posao,Molim počinitelje da mi se jave,imam kamena za potuć oko kuće i još će im biti plaćeno a ne da ovako bezveze troše bisnilo.
Ovima je parola NE VOLIM LJUBUŠKI

Sve se vraca,na grobu ce im ovako bit

Identificirati,locirati,procesuirati

Sve navodi da je ovo djelo zlatne mladeži yadezea

Počinitelje provozajte malo

Da je vlast i policija imale pismena i dobronamjerna stavila bi pod nadzor sve ceste pogotovo makadamske jer je poznato da se tuda često kreću kriminalci, neovisno o ovom dogadjaju....

Mislio sam na video i audio nadzor sto zbog krimosa sto zbog buke koju proizvode krukani svojim turiranjem vozila.

i ovako je previše nadzora koji služi samo za zaštitu kriminalaca z vlasi,fali edukacije

Taman posla da policija da postupa po njihovom narkomanskom "naređenju"

u policiji su ti narkomani , pogotovo krim , na težim drogama od trave , spidaši većinom a nije im strano ni oko srednje dilati

Ljubuška policija je trenutno na godišnjem odmoru. Oni rade jedino kada treba čuvati Nevenka Barbarića u krađi.

ovo nam je odraz društva, saznati tko je i onda mu u kuću doći pa mu sve stući da vidi kako je to

Jeli siljeg, kad si prao novac preko racuna udruge to ti nije bio vandalizam ..??
Sad se ovom cudite ...isti ste kao i ove seljacine samo drugo pakovanje

Ne trpaj ljude u isti koš. Šiljeg je kliznuo za Ameriku. Ostali su ekipa

Ovo je zloba i bolest zar nije lijepo da se nesto napravi i da ima osobno neznam kako je izgledalo a mislim da je lijepo bilo isto tako je netko na vrh brda Mrljanovac stuka stol sto je covik napravija da se moze sjesti i odmoriti kod nas samo vazi degenek kao nekad sto je bilo drugo i ne zasluzuju samo zbog toga ono vrime je valjalo hvala

Trebao bi Topson chetnik odpjevat ovu dramu u rvackom drustvu kao i kum mu Skoro.... alk šteta ne pričaju među se zbog para.

prica se da su to ucinili rivali iz radisica

Nije istina..nisu rivali i nema zle krvi medju njima..to su jednostavno dva kluba..na stranu sihljezi caca im, dacak i sve te spike oko njih..sve su to prijatelji

Postavite stražu, nek jedan posvunoć leta iznad kule i motri.

Und mit eine tandzara....

Idalan razlog za postavit kamere. Veliki brat vas gleda

Bolje da ih policija testira na alkohol i na droge pri dolasku i pri odlasku sa "poletne" staze.

Strašno kakva smo mi rušilačka nacija, samo ruši....kao da će neko drugi plaćati za obnovu
Ali mene zanima nešto drugo, pa pogledajte vi iz Ljubuškoga ili Humca kako ono gore izgleda ko je ono dopustio da se brdo naruši i naspe pijesak. Koliko su ovi vandali na jedan način ovi su vandali na druginačin. Vi možete sve ovo polomljeno zamjenuti a kako će se onaj prostor zamjenuti da izgleda kao jedna cjelina.
Ono je katastrofa ko je dozvolio?????

Pa dozvolila im općina i baraba da vandali sa dva bagera unakaze i unište prirodu i zaštićeni lokalitet. Slažem se sa tobom devastirali su brdo toliko da sad više ne možeš uslikati kulu.

mozes bolan slikat s perica pumpe

Ako znamo da je nekada davno More dopiralo sve do vrhova Butarovice sad zamislite kada se opet nekada More vrati ta poletna staza sad zasad narušava izgled brda au neko vrijeme kada se More vrat narušavat će izgled Plaže.

Pa postoji u ljubuškom puno mladih učenika studenata i udruga pa nisu nikad dobili ni prostor niti ijednu marku, a djeca lažnih pukovnika i dezertera dobiju sve poticaje ruše brdo plantažu itd.

Kladim se da će naša policija pronać počinitelje
HAHAHAHAHAHAHAHAH

Policija to može bez problema pronaći počinitelja, samo je pitanje dali to žele s obzirom da među letačima ima onih koji putem društvenih mreža iznose mržnju prema policiji.

Naravno da neće policija jer ta "udruga" ima blebetalo koje se zove hođa, taj tip isto piše o policiji i o gradskoj vlasti! Paraglajdera odmaknite to od sebe.

Taj lik je parazit u svakom drustvu i to je nemoguce koliko pati covjek da bude nesto..

Ma oni su sami sebi srusili tako da od opcine dobiju 30 hiljada za stetu od 500 kema.

Ako padne grad i rani mraz ima da traže naknadu za štetu za umjetnu "travu" od općine

Ko o čemu, k. o poštenju. Najveći vandali su ovi sto su devastirali pola brda.

Devastiran ti je mozak..kladim se da ides u kafane na trebizatu.. to ti nije devastacija..pravo recite koliko se puta uvecao promet prema kuli otkad se ono napravilo..samo naprijed, pustite seljacine a degenekom odgovorite na ovo sve..

Ovo je rak rana našeg naroda , ovakvo ponašanje plus smeće na svakom koraku nula bodova za turizam i nula bodova za roditelje ovih počinitelja.

Di se još tuku po kafićima

Kakvo je muško i Hercegovac ako se nije spreman pobit.

Devastirali brdo , krali pare i novac prali za Elektroprivredu na celu sa siljezima i oni da glume neke postene ljude ..kad su ih provalili, odustali sad kao od sponzorstva i sute o tome eto jada...toliko o njima ..vandali kao i ovi sto ruse klupe

Jesi siguran? Jel to bas tako, ili si cuo od nekih tipova? Jelti mislis stvarno da nema interesa da se oni uniste i postavi gore jedan fini restoran? Nije bitno sta ti prica nego ko ti prica..Jesi ikad bio na kuli dok nisu napravili ono gore?

Kome smetaju paraglajderi znaci i nebo je problem

Kao da nema mjesta negdje u blizini, eto netko ima interesa da njih tjera odande

Ima ima..za negdje drugo trebas ulozit, uradit, izvadit dozvole..a ovako dodjes na gotovo..a kula se obnavlja..a izletnici gore svako malo..de slikanja snimanja..pa ja bi prvi stavio restoran neki nebeski gore

Nažalost po komentarima se vidi da jedan dio nije uopće svijestan kolika je šteta nanesena, kad gledate s južne strane malo je reći katastrofa.valjda su to mogli napravirti ali stručno a ne dovezli bager pa pokrčili. i nasuli valjda šljunak. Po gore jednome komentaru posjeti me kako je govorio u doba razaraja Dubrovnika Vučurevoć "Napravit ćemo mi još lepši"
Nadam se da Vedran-gradonačelnik će bolje čuvati, samo treba struci dati da planira i izvodi radove. Jednom uništeno zauvjek uništeno

Moj strucnjace po tvojim komentarima se vidi koliko si nepismen a i nestrucan. Prvo nikad nisi bio gore jer ocito evo ne znas sta je postavljeno, drugo sve je napravljeno strucno i po standardima, i jos nije gotovo. Nego dosad nisi imao priliku vidit poletiste a i zapeo si u srednjem vijeku. Pricas ono sto ne znas i ne vidis, to ce reci pricas sta bilo

Cijeli grad i,rijeka devastirani ,,izbog smilja isfrezana brda a tebi bode oko par kvadrata brda.Sigurno si općinarski urbanist koji je dozvolio gradnju ZNA SE čijih restorana uz rijeku a sad i tamo planirate učiniti isto

Vandalizirano poletište za paraglidere
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari