Izborni Sabor HNS-a koncem svibnja ili početkom lipnja

ljubuski.info

Danas je u Mostaru održana 20. redovna sjednica Predsjedništva HNS-a BiH.

Prenosimo priopćenje:

Na današnjoj sjednici članovi HNS-a razgovarali su o političkim aktualnostima u Bosni i Hercegovini, tekućim razgovorima na temu reformskih procesa izbornog zakondavstva, kao i pripremama za predstojeći izborni Sabor HNS-a.

O izbornom zakonu i "Non Paperu"

Predsjednik HNS-a dr. Dragan Čović upoznao je članove Predsjedništva HNS-a o dinamici razgovora na temu Izbornog zakona te najavio dijalog i dvodnevne susrete svih aktera i međunarodnih predstavnika sredinom svibnja, s obzirom na postavljene rokove i privođenje svih razgovora i realizacije istih do kraja lipnja. Navodni dokumenti bez potpisa i bilo kakvih izvora, kao i pažnja koju su bošnjački mediji usmjeravali je jeftin pokušaj skretanja fokusa s tema koje usmjeravaju put Bosne i Hercegovine u svakom mogućem smislu.

Unitaristrički koncept ruši Dayton

Provođenjem i punom implementacijom presuda Europskog suda za ljudska prava u Strasbourgu i Ustavnog suda BiH stvaramo ključne preduvjete stabilnosti i održivosti naše domovine utemeljene na demokratskoj suverenosti i ravnopravnosti tri konstitutivna naroda. Pokušaji dominacije i stvaranja unitarističkog koncepta upravljanja složenim i multinacionalnim društvom ruši temelje Daytonskog - pariškog mirovnog sporazuma, osobito njegov Aneks IV. koji se odnosi na Ustav BiH.

Naposljetku, na današnjoj sjednici Predsjedništva HNS-a razgovaralo se i o izbornom Saboru HNS-a koji se planira održati koncem svibnja ili početkom lipnja.

Glas naroda

Sastanak ckskj.

21 kongres KPJ u svibnju u Mostaru.

Povići će se po koja crta i reći ....ajmoooo po izborni da nam bude još bolje a beli je dobro,a vi marvo obični puče sjedi i ne reži !

Koliko će biti otvoreno radnih mjesta kad se promjeni izborni zakon?Zna li itko živ?

Zašto pitaš kad već imaš posa?

Vidi ovo mladež Hdz u ŽŽH presjednik ili ti ca Tonina Ibrulj a tajnik Mladen Šunjic Kosin a u hnž presjednik Sda mladih Ante Šunjic Mirsadin iz Rodoča takode Kosin sin vele pravo brastvo i jedinstvo polubraca ce brzo vodit državu aferim

A šta bolan Mađo on ije za politike nikad ga niko nije vidija da nešto radi sem oko kladijonica i kockarnica ministar je za njega radnik ipo a i treba ovakav politicar samo kako im je na sastancim dobro momce tukne

Šta politika napravi od ljudi

E moj Toni di njega nađe kod ovolko pravi momaka Radiščana

Sastanak Srbijanskog Veleposlanstva u Bih.

Bože, moj!!!Kako vas nije sramota,30 god,lagati narod!!!Gdje će vam duša,ako je imate!!!U PAKAO zna se.

Izborni Sabor HNS-a koncem svibnja ili početkom lipnja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari