Od ponedjeljka redovita nastava za sve učenike u ZHŽ

ljubuski.info

Nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području Zapadnohercegovačke županije od ponedjeljka, 3. svibnja, odvijat će se redovito te će svi učenici na nastavu ići svaki dan.

Dobili smo pozitivno mišljenje Zavoda za javno zdravstvo ZHŽ te će se nastava od ponedjeljka odvijati redovito sa svim učenicima bez podijele razreda na dvije skupine, izjavila je ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa ZHŽ Ružica Mikulić.

Ova odluka je podložna promjeni ukoliko dođe do pogoršanja epidemiološke situacije o čemu će škole i učenici biti pravovremeno obaviješteni.

Školski sat će i dalje trajati 40 minuta, a i dalje se ne proporučuju roditeljski sastanci u većim skupinama kao ni ekskurzije.

U školama je i dalje obavezno provođenje mjera dezinfekcije i ventilacije prostora te sprječavanje grupiranja razreda prilikom dolaska u školu odnosno odlaska iz škole, stoji u dopisu Ministarstva upućenom školama.

Podsjećamo, nastava se proteklih tjedana odvijala na način da su svi razredi s više od 15 učenika bili podijeljeni u dvije skupine te se na nastavu u školu išlo po modelu dan-dan.

jabuka.tv

Glas naroda

Mislim da ovo nije dobra odluka. Neka nam je Bog na pomoci. Nista drugo.

Nije dobra odluka ?!
Djeca i ovako uče po zastarjelom programu, imaju zaostataka i kad je bila redovna nastava, razina znanja je sramno niska, prošla školska godina se slobodno može nazvati izgubljenom.
Najbolje bi možda bilo da zatvore škole potpuno a da se otvore kladionice, kafići i ostali nužni objekti.
Ako je 20 učenika u učionici problem a istodobno 100 ljudi u kafiću/trgovini/kladionici nije, onda definitivno imamo psihičkih poremećaja.
Gospoda koja se boje nek se drže svoja četiri zida, nek' ne kontaktiraju sa živim bićima i bit će sigurni.

vise mi je ovi modela na vr glave

Od ponedjeljka redovita nastava za sve učenike u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari