Ljubušaci sudjelovali na biciklijadi od Mostara do Čapljine

ljubuski.info

Među stotinjak biciklista koji su prošle nedjelje sudjelovali na biciklijadi od Mostara do Čapljine našli su se i biciklisti iz Ljubuškog.

Bilo nam je odlično, opisali su iz Biciklističkog kluba Ljubuški na svojoj Facebook stranici.

Biciklijada je održana pod nazivom " Biciklirajmo kroz povijest". Biciklisti su krenuli iz Mostara, vozili su se kroz Blagaj, Počitelj i završili u Čapljini.

Predsjednik udruge za promociju biciklizma Toni Zorić istaknuo je kako je biciklijada prošla uspješno.

Svjedoci smo još jednog uspješnog događaja u organizaciji udruženja Hercegovina bike. Jako nam je drago što nas je vrijeme poslužilo unatoč lošoj prognozi, Hercegovina je pokazala svoje pravo svjetlo, imali smo i sunce i prelijep dan, jednostavno bolji dan nismo mogli birati. Ekipa je jednostavno uživala, dojmovi su pozitivni i svi su oduševljeni. Naravno vrijeme je malo utjecalo na odaziv sudionika, međutim poznato je da na biciklijadi sudjeluje oko 200 sudionika, no ovu nedjelju ih je sudjelovalo 100 u biciklijadi od Mostara do Čapljine. Sljedeća biciklijada je od Čapljine do Ravnoga u 5. mjesecu, nadamo se da ćemo imati lijepu prognozu, pa ćemo imati veliki broj sudionika rekao je Zorić.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Odmah im treba podržati sa lovom iz proračuna i EU fondova, vidite ekipe, odmah lovu na sunce, oni promiču Ljubuški, lovu oni trebaju, lova, lova.

Heroji naši.. pa vi ste ponos naseg grada..

Bravo biciklisti, vi ste naša budućnost!
Vi ste čelična krila naše armije,...Aja...ono su bili avijoni,..., a ebiga sad,...
Ma nek se vozi.

Trebao je GSS za vama. Ako neko nastrada

ambiciozni ljudi neki,

Vrlo pozitivan akcija!!!cuo sam da nije bilo korone,sto dzointa se sapušilo i da se nije dupe lizalo uz planiranu rutu,... s obzirom da nije nitko masku protukorona imao,j a nitko ZARAŽEN nije smatram da su sudionici zdrave i vesele osobe i da se moja menkost pita ja bi iz EU povukao sva moguća sredstva

Malenkost biješe

Ljubušaci sudjelovali na biciklijadi od Mostara do Čapljine
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari