U škole na području ZHŽ se vraćaju samo učenici završnih razreda

ljubuski.info

Nakon sastanka ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa ZHŽ Ružice Mikulić i ravnatelja srednjih i osnovnih škola, koji je održan u petak u Širokom Brijegu, donesene su nove odluke o nastavku školske nastave u ZHŽ.

Dogovorili smo da u ponedjeljak, 19. travnja i utorak 20. travnja u školu krenu učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola, odnosno učenici 9. razreda, te trećih (strukovna škola) i četvrtih (četverogodišnja i gimnazija) razreda u srednjoj školi, kazala je ministrica Mikulić.

U redovitom smo kontaktu s našim Zavodom za javno zdravstvo, a očekujemo i nadamo se kako će brojke o zaraženima biti u opadanju početkom idućeg tjedna, dodala je.

Sukladno tome bi onda i učenici svih ostalih razreda mogli od srijede krenuti s nastavom. S tim da bi se nastava u većim razredima odvijala u dvije grupe po ranijem modelu, a gdje su manji razredi nastava bi išla redovito u normalnom tijeku, zaključila je Ružica Mikulić.

Glas naroda

Đekna još nije umrla, a kad će ne znamo
Ovo je igrokaz u kojemu statisti čekaju da se obrazovanje uništi i da zatupljenost uzme glavnu riječ. Druže Tito naša Ružo plava ti se boriš za narodna prava! ;-)

Bravo, uništite školstvo do kraja...Šta će nam škole, bolje da online odgojimo poslušnike za vas , koji neće znati misliti vlastitom glavom, već će slijepo vas slušati..
Sram vas bilo u ime sve ove djece....

"Đekna još nije umrla, a kad će ne znamo?!"
Toliko o "iduća dva dana su ključna za nastavu, iduća dva tjedna su ključna za koronu, iduća dva mjeseca su ključna za izbore."

Šta ću ja sa svojim ditetom do srijede. Učitelji se samo jave ponavljaj. Ništa mi dite ne radi. Ministrica odgađa nastavu ne briga nju za dicu.

I ova skolska godina za djecu je propala

Krojacica odrzala sastanak sa svojim politickim ravnateljima.

Skrojila je ministrica novo obrazovanje koju će djecu dovesti do toga da ništa ne znaju. Ravnatelji su tu da slušaju i sudjeluju u projektu uništavanja obrazovanja sve za svoju stranačku poziciju.

Šta kaže šnajderica?

Sram vas bilo prosvjetni djelatnici, do zadnjeg.Vi reagirate jedino kad je vaša plaća u pitanju.Toliko neosjetljivosti za djecu nikad nije viđeno.Odgovorni ste pred Bogom, kako možete mirno zaspati?

Prosvjetari bi radili u učionici, drugačije ne mogu. Ministrica ne daje dozvolu

Vjerojatno prosvjetari spavaju podjednako mirno kao i roditelji koji se isti dan odu testirati i pošalju djecu u školu.

Nek ih uče glupi što su pokupili lovi danas drmaju državom koja je ki Đekna još nije umrla nezna kad ce

Zašto u područnoj školi s 5 učenika ne može biti nastave?

To da se svima jednako prenosi znanje, pardnon neznanje

Bravo, unistili ste jos jednu skolsku godinu

???? Trenutno su HNŽ i naša županija prva i treća regija u Evropi po udjelu novozaraženih….ŽZH – 1168 u 14 dana… WHO mapa regija sa Covid statistikom na linku:

https://experience.arcgis.com/experience/3a056fc8839d47969ef59949e9984a71

U škole na području ZHŽ se vraćaju samo učenici završnih razreda
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari