Otvorene prijave za Ljubuški outdoor festival

ljubuski.info

U tijeku su prijave za sudjelovanja u natjecateljskim disciplinama na prvom Ljubuški outdoor festivalu. Natjecatelji će moći nastupati u disciplinama: polumaraton "Dva Slapa", Ljubuška desetka "Scunasticus", Dječija utrka "Kids run", Biciklističke utrke "Stipe" i "Mara" te uzbudljivo paragliding natjecanje u preciznom slijetanju "Kosača".

Prijave traju do 15.5., do kada natjecatelji trebaju prijaviti svoju disciplinu te putem uplatnice ili online putem www.kupikartu.ba uplatiti kotizaciju kako bi ostvarili pravo i natjecali se na prvom LJOF-u.

Uz održavanje outdoor tribine, stručnih predavanja vezanih za sport i rekreaciju, aktivni turizam i ekologiju, program festivala će obogatiti i razne radionice iz svijeta outdoor-a:

-planinarenje, sportsko penjanje, speleologija, fotografija u prirodi, vožnja kanuima i sl.

Više o tom na kakvim radionicama će posjetitelji moći sudjelovati, odnosno kako se prijaviti na iste, saznati možete na stranici festivala te na LJOF društvenim mrežama.

U planu organizacijskog tima LJOF-a je i glazbeni dio festivala koji bi u večernjim terminima zabavio sve natjecatelje i posjetitelje te dao još veću vrijednost festivalu. Nažalost zbog trenutne situacije sa pandemijom covida - 19 izvjesno je da će se taj dio morati izostaviti iz programa.

Više o natjecanjima, prijavama i programu LJOF-a na www.ljof.ba odnosno na Facebook i Instagram profilima.

Javno poduzeće Parkovi Ljubuški d.o.o. te udruge: Biciklistički Klub Ljubuški, Paragliding Klub Ljubuški, Hrvatski Atletski Klub Ljubuški, GSS stanica Ljubuški i Foto Klub Fokus su organizatori i nositelji manifestacije Ljubuški Outdoor Festival uz potporu Grada Ljubuškog i Federalnog ministarstva okoliša i turizma BiH.

LJOF tim poziva i sve one koji žele biti dio ekipe i pomoći u organizaciji prvog LJOF-a da se mogu priključiti kao tehnički volonteri odnosno kao multimedijalni volonteri koji će pomoći svojim znanjem iz foto/video svijeta.

Glas naroda

Šta je ovo, o čemu se radi..

Pitaj Robe Hođe. On ti zna sve, od Hajduka, priko paraglajdinga, planinarenja, bacikala, malverzacija sa parama od EP do LJOF-a.

45 godina mu a sve nešto ništa.

Otvorene prijave za Ljubuški outdoor festival
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari