Demantij Lagerovog opovrgnuća

ljubuski.info

Nakon što je društvo Lager d.o.o. iz Posušja jučer medijima poslalo opovrgnuće navoda iz članka Centra za istraživačko novinarstvo, javnosti su se obratili i iz društva Paloč d.o.o. Uskoplje.

Objavljujemo demantij bez uredničkih intervencija.

U navedenom članku, koji praktično predstavlja citat dopisa društva Lager d.o.o. Posušje, iznesen je čitav niz netočnih i zlonamjernih navoda, kojim se diskreditira društvo Paloč d.o.o. Gornji Vakuf - Uskoplje, a javnost dovodi u zabludu. Međutim, naš cilj nije da vodimo javnu polemiku s društvom Lager d.o.o. Posušje ili njegovim osnivačem, gosp. Bašić Milenkom, o kojima je dovoljno već rečeno u brojnim parničnim i krivičnim postupcima koji se vode protiv njih.

Umjesto toga, ovim putem samo želimo istaknuti da je u parničnom postupku koji se vode pred Općinskim sudom u Sarajevu, po našoj tužbi, vještačenjem nesumnjivo utvrđeno da je društvo Lager d.o.o. Posušje isporučilo polovnu i prepravljenu radnu mašinu kao novu, čime je pričinjena materijalna šteta našem društvu, kao korisniku leasinga. Važno je istaći da je ovakvim postupanjem pričinjena šteta i UniCredit Bank d.d. Mostar, kao pravnom sljedniku UniCredit Leasing d.o.o. Sarajevo i vlasniku polovne radne mašine, koju je platila kao novu.

S obzirom na navedeno, pozdravljamo izjavu gosp. Bašića da će "kao legalisti poštivati i odluke sudova", te se nadamo da će postupiti u skladu s njom kada za to dođe vrijeme i time izbjeći troškove prinudnog izvršenja.

S poštovanjem,

Anto Zeko direktor, Paloč d.o.o. Uskoplje

Glas naroda

Uide vuk magare rodijače

Nema tu priče vratit čoviku pare i stroj neka prodaju u Afriku.Ali sigurno ima veze u politiki pa neće morat vratit pare.

Zna je g Zeko sta kupuje

Demantij Lagerovog opovrgnuća
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari