ZHŽ neće obustaviti cijepljenje AstraZenecom

ljubuski.info

Dok sve više europskih zemalja obustavlja cijepljenje AstraZenecom, pa i Koprivničko-križevačka županija u Hrvatskoj, to se neće dogoditi u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Cijepljenje u Zapadnohercegovačkoj županiji cjepivom AstraZenece nije obustavljeno s obzirom da se kod nas ne radi o seriji cjepiva koje je izazvalo problem u Europi. Inače bi i mi poduzeli slične mjere. Izravno od ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH Davora Pehara dobila sam jamstvo da ZHŽ nije dobila tu seriju cjepiva, izjavila je ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo ZHŽ dr. Andrea Jurić.

ZHŽ je već potrošila 200 doza cjepiva AstraZeneca koje je Federaciji BiH donirala Srbija, a nuspojave nisu prijavljene.

Do sada nam nisu prijavljene nikakve nuspojave nakon cijepljenja. Mi ćemo nastaviti cijepiti zdravstvene djelatnike i štićenike u domovima za stare i nemoćne jer smo u ponedjeljak dobili drugu tranšu od 200 doza cjepiva. Višak doza donirat ćemo za cijepljenje djelatnika SKB-a Mostar, zaključila je ravnateljica ZJZ ZHŽ dr. Jurić.

Podsjećamo, u nekoliko europskih zemalja u proteklim tjednima pojavili su se slučajevi pojave krvnih ugrušaka kod osoba koje su se cijepile AstraZenecom.

dnevni.ba

Glas naroda

Dali ste se vi cjepili ,gđo Andrea ??

je filerom u gubicu

Višak od 200 doza??
Komedija!

Tragikomedija

Kad je bal nek je maskenbal! Od 200 doza ne znaze šta ćete sa njima? Postoji višak? Neko je ovdje lud... ko je j.e.ben vidit će se!

Uzor nam nikad nisu bile napredne i razvijene zemlje pa ne iznenađuje da Hrvati iz BiH imaju neki svoj neobjašnjiv put. Dali je to put u propast? A jest.

Ja bi da prvo svi iz A.de zeja dobiju vakcine štaćemo ako nam obole.

Imat ces uskoro spornog cijepiva koliko hoces,samo nađi ovaca.

Gusto je to. Ti dvista doza triba razridit bar na 400 ili 500

HADEZENECA

20 zemalja EU odbilo vakcinaciju AstraZenecom.
Hrvatska nije jer je platila 2,7 miliona doza ove vakcine.Samo koga će cijepiti Građani RH masovno odbijaju Cjepljenje.Istraživanje kaže 99 posto želi Rusku vakcinu ali je RH radi EU neće.Šta sada.....

Ćija si ti igraćica a joj joj gubica lock down ali nema plaća političarima sa državniih jasala

Rusko cjepivo se pokazalo najboljim i nečini gensku manipulaciju, mada je dokazano da bilo koja vakcina pravi više štete nego koristi!

Vas sve drzavne uhljebe bi javno cijepio astrom na trgu olo.si

Je si li se ti dr. Jurić cijepila?

ZHŽ neće obustaviti cijepljenje AstraZenecom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari