Izviđač krenuo na drugi dio priprema

Rukometaši Izviđača danas kreću na drugi dio priprema koje će se odvijati na relaciji Split - Zagreb - Karlovac. Prva postaja na turneji je Split gdje će "skauti" odmjeriti snage sa RK Split.

Nakon što odigraju utakmicu prespavat će u novoizgrađenom hotelu Katarina u Dugopolju.

Već u petak ih očekuje put u Zagreb gdje će odigrati utakmicu sa RK Croatia osiguranje. Subotanje rezervirana za turnir u Karlovcu na kojem će poredn Izviđača sudjelovati i momčadi RK Medveščak, RK Cimos, te RK Karlovačka banka. U nedjelju navečer predviđen je povratak u Ljubuški gdjen će se nastaviti sa trenizima do početka proljetnog dijela prvenstva.

Napomenimo da su nakon povratka sa prvog dijela priprema iz Poreča "skauti" pod vodstvom trenera Silvija Ivandije trenirali u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom i na atletskoj stazi nogometnog igrališta "Babovac". U ovom razdoblju odigrali su i dvije kontrolne utakmice sa rukometašima Zrinjskog. "Skauti" su obje utakmice riješili u svoju korist rezultatom 31:27 u Mostaru i 33:27 u Ljubuškom.

Na drugi dio priprema odlazi 17 igrača među kojima se nalaze i tri nova igrača: Ilija Lovrinović (srednji vanjski), Vladimir Gruičić (desno krilo) te Ante Granić (vratar).

izviđač
Ilija Lovrinović

izviđač
Vladimir Gruičić

izviđač
Ante Granić

izvidjac.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari