Izviđač krenuo na drugi dio priprema

Rukometaši Izviđača danas kreću na drugi dio priprema koje će se odvijati na relaciji Split - Zagreb - Karlovac. Prva postaja na turneji je Split gdje će "skauti" odmjeriti snage sa RK Split.

Nakon što odigraju utakmicu prespavat će u novoizgrađenom hotelu Katarina u Dugopolju.

Već u petak ih očekuje put u Zagreb gdje će odigrati utakmicu sa RK Croatia osiguranje. Subotanje rezervirana za turnir u Karlovcu na kojem će poredn Izviđača sudjelovati i momčadi RK Medveščak, RK Cimos, te RK Karlovačka banka. U nedjelju navečer predviđen je povratak u Ljubuški gdjen će se nastaviti sa trenizima do početka proljetnog dijela prvenstva.

Napomenimo da su nakon povratka sa prvog dijela priprema iz Poreča "skauti" pod vodstvom trenera Silvija Ivandije trenirali u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom i na atletskoj stazi nogometnog igrališta "Babovac". U ovom razdoblju odigrali su i dvije kontrolne utakmice sa rukometašima Zrinjskog. "Skauti" su obje utakmice riješili u svoju korist rezultatom 31:27 u Mostaru i 33:27 u Ljubuškom.

Na drugi dio priprema odlazi 17 igrača među kojima se nalaze i tri nova igrača: Ilija Lovrinović (srednji vanjski), Vladimir Gruičić (desno krilo) te Ante Granić (vratar).

izviđač
Ilija Lovrinović

izviđač
Vladimir Gruičić

izviđač
Ante Granić

izvidjac.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari