Federalna TV mora isplatiti 3.000 KM bivšem ministru Zdravku Borasu

ljubuski.info

Federalna TV izgubila je još jednu tužbu za klevetu. Donešena je presuda po kojoj moraju isplatiti 3000 maraka Zdravku Borasu, nekadašnjem prvom čovjeku MUP-a ZHŽ.

Presudu je donio Vrhovni sud Federacije u sastavu predsjednika vijeća tog suda Gorana Nezirovića te sudaca Senada Mulabdića i Mustafe Šabića.

Riječ je o tužbi kojom je Zdravko Boras, bivši ministar unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije, tužio Gordana Šimunovića iz Gruda i RTV Federacije BiH.

Vrhovni sud Federacije donio je reviziju presude kojom je tužitelju Borasu dodijeljena naknada štete u iznosu od 3.000 maraka.

Tuženi će morati platiti i sudske troškove, a riječ je o kleveti koja je iznesena u emisiji Mreža koju emitira Federalna TV.

Glas naroda

Nakon svih ovih presuda red bi bio da se urednistvo ovog portala ispriča gospodinu Borasu za sve one negativne članke koje je pisao o njemu

Neka tuži i njih eto para

Tuzbeni zahtjev je bio 6 tisuća a dobio 3 tisuće maraka, 50 posto uspjeh, 50 posto sudskih troskova plus kamate.
Dobro dodje za kafe

Ma sve im vrati milo za drago

jada od drzava,mislim da je ovdje sve ludo koje tuziteljstvo,koji sud,policija majke mi sto si ovdje veci kriminalac sve ti bolje ide.Zamislite Tuziteljstva i presude,g.Gordan je sto posto u pravu a kriminalci udruzeni sa nacelnicima lipo gataju i nikom nista.Zakljucak ovdje dok se nekome ne sunoca nece se nista pravedno raditi.Fuj pravosude bih i RH.Prima mirovinu i nije znao,pokopaj se druze Unkovicu i tebi ce doci kraj.

Od 100 miliona oni ukradu 99ipo pa isti je i zalizani ,ministar finacija dorucak rucak vecera bagic samo kartice rade

Zbog ovakvih stvari smatram da i ovaj portal doprinosi samo negativnom raspoloženju među čitaocima.Petre,mač u koricu,jer ko mačem bije od mača i gine.

Svi portali trebaju bit registrirani ,da se zna ko stoji iza svega pa tako ,sad nek plate covjeku svi po redu

Ako vlast išta ima u glavi ttreba ministra vratit tada mogu biti sigurni da niko neće prosvjedovat ni prosvjeta ni zdravstvo branitelji jer ministar Boras utraje strah u kosti svakom ovi današnji je ko kamilica a on je pendrek.

Ništa čudno ona Vesna što je govorila o kriminalu u INA je dobila otkaz sve će biti drugačije od svibnja kada u Zagreb dođe na vlast ovaj mladi čovjek kao u Banja Luci iduća godina će biti puna Sanadera Mamića Kutla

Ako je ministar nevino osuđen i oklevetan, naravno da ga treba vratiti na star radno mjesto. I to on može utužiti.
Samo kako će se opravdati napad na gospodina Bradvici? Za to bi se trebao izviniti jer to ni u kom slučaju nije izmišljeno.

Pa ako presuda postane pravomocna trebali bi ga vratiti za ministra, jedino ako mu nova ekipa ne nadje nesto da je radio protuzakonito. Dat ce njemu HDZ neko dobro misto jer puno zna o njima a tu nitko nije cist...

Da je ispravno radio ne bi mogao namaknut tri nova auta za vrijeme koje je proveo na "političkoj funkciji"...

Da je ispravno radio niko ga nebi sudio..pametnom dosta..

a kako će jednog dana ovo što je radio objasnit pred Bogm????

narod se mora dobro zamislit,ovo pokaziva da su krimosi aktivni.sudovi i pravosuđe na dnu dna

Sud je reka svoje zdravko nevin odman za ministra

Ja bi njega metno da bude ministar svega i da radi sto god oce jer je sposoban i dobar covik, Covic mu ne more dodat vode.

Može on iz spec kase kupiti bilo koga pa i sudije, ali nemože kupiti javnost. Dobro mi znamo tko je on i što je radio. A HDZ kakav jest ne bi me iznenadio da ga predloži na još veću funkciju. Dotični Ne preza ni od čega da bi postigao svoje ciljeve. A s druge strane sjede mekušci i beskičmenjaci, koji se nisu u stranju nosititi s pritiscima od strane dotičnog. Sve im zna i neće se libiti da to ne iskoristi. Močvara HDZ - a.

Prijedlog. Novac koji dobije nek uplati za školovanje djece zaboravljenih branitelja.

Oće on, on je poznat da voli više davati nego uzimati

vidite kako sudstvo moze biti brxo efikasno kad je njima u korist

Zdravko sad kad je sve gotovo ispovidit vedrana tonija viktora i landeku

Oće bit grožđa na plantaži

boras ministar policije peca uvoz izvoz paka lokalno tale finansije daj šta daš koja ekipa auuuuuuu.

Dakako još stan što ga je uzeo u Makarskoj ispod kružnog toka neka ga isplate nepita nitko odaklen mu lova zato njemu i još ministru neženji

Tko ima stan u Makarskoj

Mašala, znači ode i grabljanin u turizam, lipo lipo, a ništa vratite ga za ministra, treba to sve održavati. Valjda će biti popusta u 10 misecu, poslije sezone. Tako moji sugrađani, napravišmo mi od seljaka gospodu. E svaka nam čast.

Zločinčka organizacija u Zapadnoj Hercegovini. Tražili ste gledajte

I opet portalčić laže

Federalna TV mora isplatiti 3.000 KM bivšem ministru Zdravku Borasu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari