Srednjoškolci u ZHŽ će se bolje upoznati s europskim integracijama BiH

ljubuski.info

Direkcija za Europske Integracije BiH će, zajedno s udrugom Pravi Put Grude, u ožujku 2021 održati nekoliko predavanja u srednjim školama Zapadnohercegovčke županije i to na teme:

1) predavanje o Europskoj Uniji. Prvo predavanje na temu procesa europskih integracija Bosne i Hercegovine i obveza koje naša država mora ispuniti prije nego što postane članica EU. Ovo predavanje održat će iz Direkcije za europske integracije.

2) u drugom dijelu učenicima će predavanje održati profesor gdin Kulenović s Filozofskog fakulteta u Sarajevu, na temu zaštite osobnih podataka, odnosno, pravilima koja se primjenjuju u EU i koja će se, nakon izmjene zakonodavstva, primjenjivati i u BiH.

Za ova predavanja Udruga je dobila suglasnost od nadležnog Ministarstva ZHŽ.

U sklopu ovih predavanja učenicima će biti podijeljeno dopunjeno i ažurirano izdanje Pojmovnika evropskih integracija, koje je objavljeno 2020.

Direkcija, također, izdaje i znanstveno-stručni časopis Sui generis, pa u sklopu ovih događaja će podijeliti ovaj časopis.

Glas naroda

Mislite s njihovim integracijama u EU?

Srednjoškolci u ZHŽ će se bolje upoznati s europskim integracijama BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari