OESS pohvalio angažman Zdenka Ćosića u borbi protiv korupcije!

ljubuski.info

Šef Ureda OESS-a u Mostaru, Ioannis Piliouris, boravio je u petak 19. veljače 2021. godine u nastupnom posjetu Zapadnohercegovačkoj županiji, gdje se sastao s predsjednikom Vlade Zapadnohercegovačke županije Zdenkom Ćosićem i suradnicima.

Predsjednik Ćosić je poželio dobrodošlicu gospodinu Piliourisu i čestitao mu na preuzimanju odgovorne dužnosti te ga upoznao sa stanjem u Zapadnohercegovačkoj županiji, naglasivši kako, unatoč izazovima pandemije, imamo vitalan gospodarski život na području Županije i zadovoljni smo gospodarskim pokazateljima.

Tijekom sastanka poseban naglasak je stavljen na teme iz oblasti unaprjeđenja obrazovanja, zaštite ugroženih socijalnih skupina i borbe protiv korupcije.

Istaknuta je pozitivna suradnja Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Zapadnohercegovačke županije sa OESS-om na području obrazovanja. U tijeku je zajedničko provođenje procesa edukacije nastavnog osoblja u školama na području Zapadnohercegovačke županije za projekt provođenja kurikularne reforme.

Gospodin Piliouris je zahvalio predsjedniku Ćosiću na izdvojenom vremenu i na detaljnim informacijama kako o trenutnom stanju u Županiji, tako i o radu Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Istaknuo je značaj reforme obrazovanja u Zapadnohercegovačkoj županiji koju je inicirala Zapadnohercegovačka županija.

Posebno je naglasio vrijednost osobnog angažmana predsjednika Ćosića u zalaganju u borbi protiv korupcije, jer su to vrijednosti za koje se i OESS zalaže.

Također je pozdravio i formiranje radne grupe za izradu socijalne karte, koju OESS radi u suradnji s Ministarstvom zdravstva, rada i socijalne skrbi.

Kao dobar primjer istaknuo je iznalaženje načina za uklanjanje arhitektonskih barijera za invalide, koje se provodi temeljem donesenog Zakona o građenju koji je stupio u primjenu, za čiju je implementaciju potrebno donijeti određene podzakonske akte.

Pozitivnim je ocijenio strateški cilj, društveno odgovorna Županija, postavljen u Strategiji razvoja Zapadnohercegovačke županije, što je dobar indikator djelotvornosti rada institucija na području socijalne zaštite.

Potrebno je nastaviti i proširiti dosadašnju dobru suradnju između Vlade Zapadnohercegovačke županije i OESS-a, zajednički je zaključak predsjednika Ćosića i gospodina Piliourisa, priopćeno je iz Vlade ZHŽ.

Vlada ZHŽ

Glas naroda

Gospodin iz oss nezna da su političari naj vece lopuze niko odnjih nije osudjen vinarija platnara itd komunalno pa ured za izdavanje gradjevinskih dozvola sve na velikom nivou pa oprost dugova naprimjer vinarija kad ce neko odgovarati nek se upita taj oss

Hahaha

Dovoljno naslov procitat,za ostalo treba dobar zeludac. Hahahaha

Jeli se ovo neko zajebava

Ovo je isto dat šetki kokoši da čuva i reć da je to normalno.... Za šetku je

Tko je ovdje lud ????

jeli prijavio Jadrankine lažne diplome?

lud je onaj ko ne zna čitat ćirilicu što znači da čita iz napisanog ono što je prešućeno-nije napisani

Aaahaahahaaah ha ,šta to pila Pilouris,čini mi se ,pila naopako !Pila u zdrav razum cjelokupnog pučanstva!Jer nije istina što je istina,nego kako ti ga ispila Pilouris !Reforma obrazovanja,ahahoha ha ,dobro se nasmijah,zdravo je to !E moj Pilouris ,grčki junače,ne mogu to reformirati Aristotel,Demokrit,Heraklit,Metrodor,Pitagora ,Platon ,dalje vidi na Wikipediji ima poduži spisak Grčkih mislilaca!

Mora da im je gurno koju stoju za ocjenu,hahaha

Posebno je naglasio vrijednost osobnog angažmana predsjednika Ćosića u zalaganju oko poduzimanje svih mjera koje su mukotrpnim ispijanjem i prežderavanjem po restoranima i konobama ishodile neuplaćivanjem doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje djelatnika policije i prosvjete u trajanju više od deset godina, što je nadasve rezultiralo primjerom da na svjetskoj razini im u tome nema konkurencije!
Bravo!

Internet se užario od vaše omiljene ‘Narikače, ambasadorke u Češkoj. Ovaj portal se vazda sa njom slagao.

idi na drugi portal ako ti se ne sviđa,fala Bogu imaš danas izbora

tudutu nema nam pomoći , u 25 godina nema niti jedan slučaj korupcije, ha svjetski smo prvaci, tako isto nemojte testirati na koronu i neće biti niti jedan pozitivan

Ja mislin da će HDZovci dobit još Nobelovu nagradu za borbu protiv korupcije.

ovaj došao i namirio se kakve gluposti izjavljuje

Nisu naveli nijedan rezultat te njegove "borbe".

jesuli oba gledali u čašicu

nije ovde casa bila vec bacva ,i to malo veca

Grčka država je sedam puta bankrotirala, pazi sada, jedna Grkinja hvali ćosu a zna da baš ništa ne može u čupanije bez korupcije. Propast ćemo ko Grčka, nema nam spasa.

Nek se samo iznesu podaci tko se, kako, koje struke zapošljava u županiju...

Dobro poznam situaciju i ovi međunarodni [ * neprimjereno * ] i jesu zlo za ovaj narod,imaju velike plaće privatiziraju što valja a tek ostalo da ne nabrajam.Stvorili nered i održavaju ga da mogu što dulje bit.

OESS pohvalio angažman Zdenka Ćosića u borbi protiv korupcije!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari