Vlada ZHŽ odgovorna za štrajk!

ljubuski.info

Hrvatska republikanska stranka ZHŽ podržava štrajk upozorenja prosvjetnih djelatnika kao legitimni oblik borbe za vraćanje dostojanstva profesorima.

Većina prosvjetnih djelatnika u ZHŽ podučava u vrlo lošim uvjetima - odrađujući odličan posao zahvaljujući svom znanju, kreativnosti i entuzijazmu - činjenici da svoj posao doživljavaju kao poziv, a ne samo zanimanje.

Društvo bez kvalitetnog obrazovanja je društvo bez budućnosti. Prosvjeta je već dugo godina zapostavljana, a osobito posljednje desetljeće. HDZ-ova vlada premijera Zdenka Ćosića, ne samo da je u svojim redovima imala pomoćnike za obrazovanje koji su isposlovali dozvole za privatne škole "štancanja" diploma, nego nije poštivala procedure, odugovlačila je s potpisivanjem Kolektivnog ugovora ali i gubila sporove na sudu, jer prosvjetnim djelatnicima nije isplaćivala ono što je bila dužna.

Naravno, takva neodgovornost uglavnom se "lomila" preko leđa poreznih obveznika.

Dok predstavnici Vlade ZHŽ zatežu i tvrde kako nema novca za prosvjetne djelatnike - ljude koji obrazuju i odgajaju djecu i mlade u ZHŽ, istodobno vladu iz proračuna ništa nije ograničavalo nabavljati luksuzna vozila HDZ-ovim ministrima, a za što su podizane i kaznene prijave.

Pozivamo roditelje da podupru štrajk upozorenja profesora svoje djece. Hrvatska republikanska stranka ZHŽ potporom pravima profesora na pristojna primanja u stvari je potpora kvalitetnom obrazovanju naše djece.

Hrvatska republikanska stranka ŽO ZHŽ

Glas naroda

Ovaj HRS napada vladu HDZa u ZHŽ a u Mostaru doveli HDZ na vlast... Unutar hrvatskog korpusa u BiH nema izgleda neke jake oporbe...a štrajk prosvjetara? Njih 90% je preko HDZ upalo na posao a možes misliti o povećanju plaće ili čega li već... Za ovu godinu potrošena su već sredstva za prošle izbore. A dogodine su županijski izbori pa bi možda se mogla povećat plaća ......Zna se tko drži i upravlja školstvom a od štrajka teško neka korist

Sramotno je čitati da se među poreznim dužnicima u FBiH nalaze jedino škole iz ŽZH.
Novac se preusmjeravao za druge stvari, a privatnike se zatvara ako ne plaćaju doprinose.

nije ZHŽ nego ZLŽ zapadno lo.povska županija

Po meni je g.l.u.p.o da škole bolnice i druge javne ustanove uopće ulaze u sistem oporezivanja.

HRS ce vas i pobijediti 2022.

Hoće u koaliciji s HDZom

Malo šarenila treba političkoj sceni u ŽZH a pobijedit nećeš.

kako će živit uhljebine ako sve ne oporezuješ oni niti oru niti kopaju oni samo u partiji SVIRAJU

ovu vladu triba zabranit jer opljačkalaje sve a hadeze je zločinačka stvorena na pljački i kriminalu da postoji sud svibi već bili u kavezima pa drugi nebi pljačkali tu stranku triba zabranit onaje nasljednica UDBE.

Vlada ZHŽ odgovorna za štrajk!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari