EP HZHB izdvaja više od 11 tisuća maraka za zelenilo na Rondou

ljubuski.info

JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar izdvojila je 11.470,44 maraka za hortikulturno uređenje poslovne zgrade na Rondou. Ugovor je 25. siječnja 2021. godine na 12 mjeseci potpisan s tvrtkom Vrt d.o.o. koja će tako biti zadužena za uređenje najnovije zgrade u vlasništvu ovog javnog poduzeća.

I dok u Mostaru gledamo gašenje nekadašnjih poslovnih giganata, štrajkove djelatnika javnih poduzeća, prosvjede i borbu za prava zdravstvenih djelatnika - u ovom javnom poduzeću čini se sve, doslovno, cvjeta.

Tako je, podsjetimo, Elektroprivreda HZ HB nedavno raspisala javni oglas za prijem preko šezdesetak djelatnika i više od 20 vježbenika u Mostaru, Prozor-Rami, Čapljini, Grudama, Jajcu, Neumu, Čitluku, Širokom Brijegu, Livnu, Drvaru, Orašju, Ljubuškom, Kupresu i Usori.

Traže se referenti, službenici za internu i vanjsku komunikaciju, nadzor, knjigovođe. Opći uvjeti su da je osoba državljanin BiH, da ima navršenih 18 godina života, da zdravstveno stanje i psihofizičke sposobnosti odgovaraju uvjetima ranog mjesta.

hercegovina.info

Glas naroda

nabavljam i ja nešto za pronosati

Vlasnik Vrta doo Ljubuški je Miro Bebek koji je svog sina fabusovca Radu Bebeka uvalio u Elektroprivredu, to vam je modus operandi ovih parazita na vlasti, bando lopovska iz HDZ.

evo natjecaj u tijeku ko i tebi smeeta zaposlit tvog.

aaaahahah više od 11 izdvajam i ja više od 11 feniga

Taman koliko je dano mito za zaposlenje u elektroprivredu

Nek su oni u ovim kriznim vremenima uspjeli povisiti naknadu za obnovljive izvore energije.... CCC

Šta kažu Bože grbara mali dobio posao u elektroprivredi a nevjesta u banci nije se džaba studiralo lani dobili plastenike ove godine posao neka Stranke

Pa to je super neka s mrtvarom ide u Mostar uvik ima poves kogoć

Robo hođa se hvali da više izdvaja ju za paraglajdere samo što pola para treba nekome vratit!

EP HZHB izdvaja više od 11 tisuća maraka za zelenilo na Rondou
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari