Potvrđena optužnica protiv T.A. iz Ljubuškog

ljubuski.info

Dana 2.2.2021. godine od strane Općinskog suda u Širokom Brijegu potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva ZHŽ Široki Brijeg od 25.1.2021. godine, podignuta protiv

T.A. iz Ljubuškog,

zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239. st. 3. KZ F BiH.

Napomena:

Prema načelu pretpostavke nevinosti iz čl. 3. st. 1. ZKP-a F BiH, svatko se smatra nevinim za kazneno djelo dok se pravomoćnom presudom suda ne utvrdi njegova krivnja, radi čega potvrđivanjem optužnice protiv određene osobe za konkretno kazneno djelo, ne predstavlja njenu kaznenu odgovornost za počinjenje kaznenog djela, jer se krivnja počinitelja utvrđuje pravomoćnom presudom.

Tužiteljstvo ZHŽ

Glas naroda

samo droga u ljubuškom

Droga je u širokom

Kakva droga ovi izmislja nema droge

Zna li se išta o blagi senjaku? Kriminalčina i neviđeno spadalo koje je godinama zlostavljalo uposlenike ŽZH. Uhvaćen u kriminalnom nedjelu i pravomoćno osuđen na 4 godine zatvora. Osuđen na zatvorsku kaznu, a svaki dan se smuca po grudskim kafićima ko da ništa nije bilo. Pitam se kako je to moguće ???? KAKO???

Isto ko makača radi za policiju dok neko vile djubr,etave izvadi

Neznam ali ja nisam nigdi u Ljubuskom drogu vidijo.

Obiteljski biznis.

Potvrđena optužnica protiv T.A. iz Ljubuškog
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari