Civilna zaštita ne želi u sastav FMUP-a?

ljubuski.info

U organizaciji Federalne uprave civilne zaštite održan je sastanak v. d. direktora Federalne uprave civilne zaštite Enesa Memića s ravnateljima županijskih uprava civilne zaštite.

Na sastanku je analiziran zakonodavni okvir zaštite i spašavanja, te izrada prednacrta Zakona o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća od strane Federalne uprave civilne zaštite.

V.d. direktora Federalne uprave civilne zaštite Enes Memić je upoznao ravnatelje županijskih uprava civilne zaštite o formiranju Radne skupine koja je izradila prednacrt Zakona i dostavila ga krajem prošle godine Vladi Federacije Bosne i Hercegovine.

Sastanku je ispred Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije nazočio ravnatelj dr. sc. Drago Martinović.

Nakon što su nazočni na sastanku upoznati s inicijativom Federalnog ministarstva unutarnjih poslova da Federalna uprava civilne zaštite bude u sastavu navedenog ministarstva, v.d. direktora Federalne uprave civilne zaštite Enes Memić i ravnatelji županijskih uprava civilne zaštite donijeli su Zaključak da se organizacija, ustroj i funkcioniranje sustava zaštite i spašavanja ustroji na način da poslove zaštite i spašavanja, odnosno civilne zaštite obavljaju kao i do sada, samostalne uprave civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine, županija i službe civilne zaštite općina/gradova, kao samostalna tijela uprave odnosno samostalne službe civilne zaštite.

civilnazastita-zzh.gov.ba

Glas naroda

Čega je ovaj martinović dr.sc??

Da di se zaustavio kriminal u Civilnoj zaštiti, mora ići pod MUP.

Naravno da ne žele.Di su pare što ste primali zadnjih 30 godina?

Civilna zaštita ne želi u sastav FMUP-a?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari