Nova obećanja Dragana Čovića

ljubuski.info

Oni su nam dali motiva da danas kažemo kako se borimo za svoju Bosnu i Hercegovinu koja ima svoj europski put i u kojoj će hrvatski narod biti do kraja jednakopravan na svakom pedlju ove zemlje, poručio je predsjednik HDZ-a i HNS-a Dragan Čović u Dnevniku RTV HB.

Poručio je kako će hrvatski narod birati svoga člana Predsjedništva BiH, birati će 17 predstavnika u Domu naroda FBiH. Ne jednog, dva ili tri nego 17. I to će isto raditi srpski i bošnjački narod.

U Dnevniku RTV HB dotaknuo se teme svođenja Hrvata na status nacionalne manjine, rekavši kako je to ideja, koja se ne krije.
Bošnjački dio političara nas doživljava kao manjinu, kazao je.

Dotaknuo se poziva SDA da HDZ BiH hitno i bez odlaganja deblokira proces implementacije rezultata Općih izbora održanih 2018. godine na razini Federacije BiH, čime bi se stvorile pretpostavke za snažniji angažman na provedbi svih reformskih procesa u Bosni i Hercegovini, pa i na reformi Izbornog zakona Bosne i Hercegovine.

U Sarajevu je već treća vlast, u Mostaru još nismo uspostavili vlast. Ako HDZ želi imati partnerstvo s SDA onda moramo staviti na stol sve što će raditi ta institucija izvršne vlasti i da vidimo što su prioriteti koje zajedno hoćemo raditi. Ako smo akteri, koalicijski partneri, to moramo staviti na papir. U ovom trenutku za to ne postoje uvjeti, jedan od ključnih problema je Izborni zakon, poručio je.

Nekoliko puta dotaknuo se Bisere Turković, koja je oštro napala i odbacila osuđujuću presudu za ratne zločine Sakibu Mahmuljinu, nekadašnjem zapovjedniku Trećeg korpusa Armije BiH u čijem je sastavu bila i postrojba "El mudžahedin", sastavljena od dragovoljaca iz islamskih zemalja.

Čović je podsjetio kako je izostala reakcija međunarodnih predstavnika, te postupak Turković nazvao pravom slikom probosanske filozofije BiH.

RTV HB

Glas naroda

Molimo ovog papagaja kad sljedeći put bude dolazio u grad Grad Ljubuški da se najavi a ne kukavički sljedeći dan objaviti kako je posjetio svoje titiće

Najveći grobar Hrvata u povijesti u BiH a slave ga kao Mesiju.Tužno ali istinito.

ovi el mudzahid ima sav hrvaske domovnice pa ako su pravili zlocine treba suditi vrani tudmanu

vidis da je se ko grlica ukkkakkka od osvete svog naroda - najava novog americkog vala na balkanu mu ne ide u prilog kao niti Dodiku ...

Moram u wc čim ga vidin,zar je moguce da je on predstavnik Hrvata?

Hrvati u bih su logicno manjina...nego sta

U BiH su Bosanci manjina a Hrvati su konstituivni i jednakopravni.

Postovatelj El Fatiha nam je na portalu.

Molim Boga da mu plati za svu bol i nesreću što su on i njgove sluge učinili jadnom narodu.

Idalje ministarstva u federaciji drže ministri hdz i sda tako da je njima svejedno oće li postavit nove ili neće kad njihovi obnašaju vlast.Ako su im namjere poštene nek se povuku iz ministarstava i time vrše pritisak za izborni zakon a ne ovako.

Samo kartice provlače ,zalizanko u bagica sa svitom ,15 nih nigdje maske a hvataju narod da kazne pisu

Covicu - prevara.ntu - dabogda ti vjecno zivija i na dusi nosija svoj napaceni i prevareni narod ...

Ne čini drugom što nebi želio da drugi tebi čini.Jednostavno jel de?Kad nemate šta reć na argumentiran govor onda pljujete ali iznad sebe.

Pogledajte oči Dragana Čovića na prvoj fotografiji.Sve se jasno vidi o kome se radi.

Što mislite da se Dragan Čović nađe u poziciji da na primjer od dvije osobe od koje je jedna Bakir Izedbegović i druga Gost- 18:22:45 koji sigurno Hrvat i koji brani Čovića i da se ove dvije navedene osobe nalaze na rubu provalije i da Dragan Čović može samo spasiti jednu . Što mislite koga bi spasio?????????

Ne računam ja ni da bi me ti tako dobar spasio a kamo li on.Samo ste jadni kad nemate političkih argumenata onda pokažete svoje pravo lice i narav.Daj jednom da od vas čujemo nešto konstruktivno i svrsishodno.Ili samo znate povraćat po drugom?

Ma dok god fratri jedu snjima za sotolom nema ovde mira

"Oči su ogledalo duše."

Uspio je što nije ni njegov idol Tito prepolovio je broj Hrvata u BiH u odnosu na 1991. To ne može svatko!!!!!!

Tito je za ovog lopova bio gospodin!

Za razliku od tebe.

Prazna obećanja druga dragančeta. U slast kradezeovci.

Jedino je Jadranko isprid .Stiće on njega.

vidicemo tko ce nam emigrante naselit i zhz i hnz tko nas prodaje i tko je isao na.pregovore bilo je na bljesku

Nova obećanja Dragana Čovića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari