Udruga Agape kroz humanitarnu "Reakciju" prikupila 15.409.81 KM

ljubuski.info

Udruga mladih Agape već godinama je aktivna u društvenoj zajednici. Njezin rad prepoznaju i cijene brojni Ljubušaci, koji se rado uključuju u brojne projekte, a osobito u onaj u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana. Cilj je svima isti - pomoći siromašnim i ugroženim sugrađanima i pokazati im da nisu sami.

Sve to ne bi bilo moguće bez humanitarne akcije Reakcija, a koja je i ovaj put, iako u drugačijim okolnostima, polučila dobre rezultate.

U 2020. godini malo je stvari koje bismo željeli ponijeti sa sobom u budućnost. Iza sebe želimo ostaviti virus, bolesti, smrti, ekonomski kolaps, karantenu, samoizolaciju i policijski sat. Kao da to nije bilo dovoljno, poplave i potresi su dodatno narušili ionako neizvjesnu situaciju. Borba za život i strah su prevladavali u 2020. godini. Ono što želimo ponijeti s nama u budućnost jest vaša potpora tijekom cijele godine, a posebno u Reakciji. Hvala vam 15.409,81 puta, jer upravo je to iznos prikupljen u ovoj akciji. Hvala vam što ste 997 puta nazvali humanitarni broj i tako donirali 1.794,60 KM. U naše kase ste donirali 2.763,50 KM te uplatili na naš račun u banci 9.983,66 KM i putem PayPal-a 868,05 KM, priopćili su iz Udruge mladih Agape.

Uputili su i zahvalu svim firmama koje su im donacije pružile u obliku osnovnih živežnih namirnica.

Pokazali ste nam svoje povjerenje, a mi smo to iskoristili kako bismo spakirali 300 paketa za naše sugrađane koji su u potrebi. Još jednom ste pokazali svoje veliko srce i zajedno s nama ostvarili Reakciju 2020. Ponosni smo na sve vas i na naše volontere koji nesebično sebe daju ovoj Udruzi. Hvala vam!, naveli su u svojoj zahvali Agapeovci.

Dnevni list

Glas naroda

jel dio sredstava iskoristen za financiranje prstenja ili je se ko fole jeo burek naveresiju

Udruga Agape kroz humanitarnu "Reakciju" prikupila 15.409.81 KM
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari