ŽRK Ljubuški počinje pripreme 18. siječnja

Odlukom stručnog stožera kluba pripreme rukometašica Ljubuškog za proljetni dio sezone počinju u ponedjeljak 18.11.2010 godine. Prva prozivka zakazana je za 17 sati u Gradskkoj športskoj dvorani, a na istoj će se pojaviti ista ekipa koja je završila jesenji dio natjecanja na visokom drugom mjestu.

Klub je napustila vratarka Medak na koju ionako u prvom dijelu, što zbog ozljeda, što zbog forme prof. Herceg nije mnogo koristio i u klubu su joj odlučili dati ispisnicu, a povjerenje ukazati mladim vratarkama Jelčić i Stojak, koje su ponikle u domaćoj školi rukometa. Inače Medakova će nastaviti karijeru u Ženskom rukometnom klubu Trešnjevka iz Zagreba, koja se natječe u prvoj hrvatskoj ligi, što će za ovu mladu vratarku biti veliko iskušenje.

Podsjećamo, prije nekoliko sezona u Ženski rukometnik klub Sestvete je iz Ljubuškog otišla Maja Zovak, a prošle sezone u Zagreb je otišla i Josipa Tomić koja je pojačala redove zagrebačke Lokomotive, što govori da je Ljubuški rasadnik talenata koji karijeru nastavljaju i van granica BiH.

Prema rječima prof. Hercega cilj ekipe u drugom dijelu sezone je pokušati ostvarti isti rezultat u ligaškom djelu natjecanja, te pokušati iznenaditi u Kup natjecanju i nastaviti sa stabilizacijom kluba.

ŽRK Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari