Baloni nad Hercegovinom!?

ljubuski.info

U ponedjeljak, 18. siječnja 2021. godine u prostorijama Ureda Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije u Širokom Brijegu, započela je praktična obuka o razvoju projektnih ideja i pripremi projektnih prijedloga.

Ova obuka je namijenjena ponajprije pripravnicima raspoređenim u Uredu Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije kako bi stekli potrebno znanje i praktično iskustvo za pisanje projekata kao i jačanju vlastitih kapaciteta Ureda Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije.

Naime, radionica je temeljena na razvoju nove turističke ponude u Zapadnohercegovačkoj županiji, tj. razvoju ideje panoramskih letova balonom na vrući zrak iznad Hercegovine.

Naime, Zapadnohercegovačke županije je u svojim strateškim dokumentima težište stavila na razvoj aktivnog i ruralnog turizma, te bi ovakav vid turističke ponude u budućnosti nadopunio postojeće sadržaje kao što su planinarenje, zip-line, slobodno penjanje, biciklizam, paragliding, te druge sadržaje.

Pored jačanja kapaciteta i stjecanja praktičnih znanja i iskustava cilj je, kroz seriju radionica, pripremiti projektni prijedlog koji će biti spreman za financiranja odnosno koji će se kandidirati na buduće otvorene pozive za financiranje projekata u sektoru turizma.

Ovo je prva u nizu praktičnih radionica koje će Ured Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije održati u 2021. godini i kroz koje će se razraditi niz projektnih ideja i pripremiti ih za prijavu na buduće otvorene pozive i natječaje.

Glas naroda

Majko mila pusta blebetanja,ako nemate sta pametno reci i raditi zasutit , postedite nas gluposti.

ZNA li SE tko ce nabaviti balone i cijim novcem ? Nadsm se da nece sevini piloti upravljat balonima

ševinovce i treba posjedati da lete

ali da nikad više ne slete...

Mogli ste nam ranije javit da upišemo dicu za vanje balona?

Koliko ste plaćali balone i od koga ste ih nabavili?

Po pet iljada od kompanije Hamo-Airlines...

Jako dobra ideja! Nasa zupanija treba raditi na razvijanju turizma kad vec imamo uvjete. Ako bi se izgradila biciklisticka staza (o kojoj se vec vodi rijec) i ponuda balona, onda bi od nas nesto moglo i biti.

Valjalo bi i leteće ćilime uvrstiti u turističku ponudu

Šta je ovo top lista nadrealista

Bacanje pogleda u vis

Robo hođa je za to naj bolji hahaa

Baloni nad Hercegovinom!?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari