Luka Majić među najboljim učenicima u FBiH

ljubuski.info

Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti nagradilo je najbolje učenike osnovnih i srednjih škola u Federaciji Bosne i Hercegovine, nastavljajući tradiciju dugu četrnaest godina i afirmirajući znanje kao najtrajniju vrijednost.

Među nagrađenim učenicima je i Luka Majić, učenik OŠ Tina Ujevića u Vitini, kojem je pripala novčana nagrada u iznosu od 650 KM, dok će nagrađeni srednjoškolci dobiti po 750 KM. Osim navedenog, učenicima su dodijeljene i diplome za postignute rezultate u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima u školskoj 2019./2020. godini.

Neka vas u nove životne puteve vodi naša zajednička spoznaja da, koliko god stekli znanja i ojačali vaše vještine, postoji nešto važnije od svega - ostati čovjek! Pomoći drugome ako ne može sam ostvariti svoj puni potencijal. Biti u stanju raditi za opće dobro, čak i ako to ponekad traži i zahtjevna žrtvovanja i veliki trud. Nijedno dobro djelo neće ostati nenagrađeno.

Federacija Bosne i Hercegovine, kao i cijela država, upravo je zahvaljujući vašoj pozitivnoj energiji i vašem optimizmu, okrenuta vremenu koje dolazi, ona oblikuje svoju sutrašnjicu željom da znanje ugradi u odluke, u razvoj, u svoju bolju budućnost… Zato, dragi naši prvaci, najbolji u Federaciji Bosne i Hercegovine, hrabro sa znanjem krenite naprijed!

Čestitamo vam još jednom od srca, a posebne čestitke upućujemo vašim nastavnicima koji su znali prepoznati talent i njegovati ga brižno i s ljubavlju, i vašim roditeljima koji mogu biti ponosni što se formirate u dostojanstvene, poštene i obrazovane ljude, stoji, između ostalog, u pismu koje je poslano nagrađenim učenicima.

Ponosni smo što je naš učenik Luka Majić nagrađen kao jedan od najboljih učenika osnovnih škola iz FBiH za školsku 2019./2020. godinu, poručili su na Facebook stranici vitinske OŠ Tina Ujevića.

Dnevni list

Glas naroda

Bravo decko. Svaka cast. Ponos svojoj obitelji.

HDZ-ovci cete zivog satrati, kad vide nekoga pametnog ili te privuci u pljacku.

Ma kad nisu mogli tebe njega sigurno neće.Znaš li bar pročitat da je on među najboljima?

maić je lipo prezime u vitini i obično blizu ErcegBosne to su pametni ljudi davali su gradonačelnike i pravili logore po ljubuškom

I ...jesi ljubomoran?

Bravo Luka

Bravo!!!!!!

Jako lijepa vijest.

Zašto pojedinci vole sve po...ti . Vi ste ti koji trujete i deprimirate mlade_ djecu .

Gdje se ocjenivalo i čiji je ivaj dečko ?

Malo se potrudi i raspitaj, ne mozes tek tako informacije dobivati.

Boze sacuvaj, tesko za povjerovati da na ovakav clanak se opet uplice politika.
Jeste li vi stvarno toliko pokvareni I zli da se ovo dijete nemoze ni svom trudu veseliti.

Cemu ovi komentari? Podrzite decka koji je ovo postigao svojim trudom i darom od Boga...svaka cast Luka, samo tako nastavi. Roditeljima pohvala na odgoju ovog diteta, ovo malo po malo postaje endemska vrsta

Luka Majić među najboljim učenicima u FBiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari