Posušanka Petra najfotogeničnija Hrvatica u narodnoj nošnji

ljubuski.info

Članici HKUD "fra Petar Bakula" iz Posušja Petri Anić u općini u Tomislavgradu dodjeljena je nagrada za najfotogeničniju Hrvaticu u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske.

Nagradu su uručili predsjenik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin, načelnik općine Tomislavgrad Ivan Buntić i organizator Revije tradicijskog ruha i izbora najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan RH, otac Zvonko Martić.

Podsjećamo, Petra je prošle godine s više od 12.000 glasova izabrana za najfotogeničniju Hrvaticu u narodnoj nošnji izvan RH, ali zbog pandemije korona virusa, ceremonija dodjele nagrada se tada nije mogla održati, pa su HKUD "fra Petar Bakula" iz Posušja zajedno s Petrom naknadno pozvani na dodjelu ove nagrade.

Zahvaljujemo još jedanput svima koji ste glasali i prepoznali ljepotu posuške tradicijske nošnje, priopćeno je iz HKUD "fra Petar Bakula".

Glas naroda

Gdje ste trenirali za ovakav rezultat Petra? Osupnuti smo i ozarenih lica zbog ovog ,,rezultata" i ovog ,,sporta",nema dalje...

Posušanka Petra najfotogeničnija Hrvatica u narodnoj nošnji
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari