Najavljene radionice o razvoju biciklističkog turizma

ljubuski.info

Radionica pod nazivom "Razvoj biciklističkog turizma u ZHŽ" održat će se tijekom siječnja u Širokom Brijegu, Posušju, Ljubuškom i Grudama, sa ciljem upoznavanja lokalnog stanovništva s biciklističkim turizmom.

Radionice se organiziraju u sklopu projekta "Biciklističke rute za unapređenje prirodne i kulturne baštine Hercegovine i Crne Gore - Cycling Rural", a posebno će biti usmjerene na "Bike Friendly Standard".

Cilj ove radionice je upoznavanje lokalnog stanovništva s trendovima u biciklističkom turizmu kao i sa zahtjevima tržišta i onoga čega bi svaki pružatelj usluga trebao biti svjestan, objavio je Ured Vlade Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) za europske integracije.

Projekt se provodi u okviru 2. poziva Programa prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014-2020. Započeo je 1. listopada 2019. godine, a provedba će trajati 18 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta iznosi 495.000 eura, od čega Europska unija financira 400.000 eura.

Partneri na projektu su Ured Vlade ZHŽ-a kao nositelj projekta, gradovi Široki Brijeg i Ljubuški, općine Posušje i Grude, te Turistička organizacija Herceg Novi (CG).

Europska unija financira ovaj projekt s ciljem jačanja i diversifikacije kvalitete turističke ponude, te razvoja i promocije biciklističke i turističke ponude na otvorenom, u ruralnim područjima prekograničnih regija Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Projekt će rezultirati stvaranjem nove i atraktivnije turističke ponude pod brendom "CYCLING RURAL" koja će biti uključena u turističku ponudu obje zemlje, kao i u ukupnu turističku ponudu Jadranskog zaleđa.

Radionice će u Širokom Brijegu i Posušju biti održane 14. siječnja, a u Ljubuškom i Grudama 15. siječnja.

Glas naroda

jeli to nova parola turizma Mladena Bebeka dezertera kojemu su Prpoali vopopadi pa sad traži novu kravu muzaru za svoj biznis-posao partije uhljebetina ševinovaca

Najavljene radionice o razvoju biciklističkog turizma
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari