Crveni križ ŽHZ pokreće humanitarnu akciju "Srcem za Hrvatsku"

ljubuski.info

Crveni križ Zapadnohercegovačke županije u suradnji s općinskim i gradskim organizacijama Crvenog križa i drugim humanitarnim organizacijama pokreće humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za ugroženo stanovništvo uslijed potresa u Republici Hrvatskoj pod nazivom "Srcem za Hrvatsku".

Prilozi u prehrambenim i higijenskim artiklima mogu se predati općinskim i gradskim organizacijama Crvenog križa u vremenu od 4. do 11. siječnja 2021. godine.

Iz Crvenog križa Zapadnohercegovačke županije mole i traže priloge isključivo u paketima s prehrambenim i higijenskim sadržajem naznačenim na plakatima. Trenutno, odjeća i obuća se neće prikupljati, po savjetu kolega iz Hrvatskog Crvenog križa.

S prikupljanjem navedenih artikala krenut će se u ponedjeljak 4. siječnja 2021. godine. Točno mjesto i vrijeme prikupljanja paketa hrane i higijene objavit će općinske i gradske organizacije Crvenog križa.

Upiti u vezi humanitarne akcije mogu se slati na e-mail: info [at] ck-zzh.org, a informacije i upute će biti objavljene na službenoj Facebook i web-stranici Crvenog križa Zapadnohercegovačke županije, kao i općinskih i gradskih organizacija Crvenog križa.

Ugroženom stanovništvu Republike Hrvatske može se pomoći i donacijom (2 KM) pozivom na humanitarni broj Crvenog križa Federacije BiH 17023.

Također, pomoći se može novčanim uplatama na bankovni račun Društva Crvenog križa BiH: 1401-0100-2588-6326 (SBERBANK BH d.d. Sarajevo) s naznakom "Za stradalo stanovništvo Republike Hrvatske".

Glas naroda

Koja tragedija u Posušju dragi Bože daj snage roditeljima

Kad Nova godina ovako počne katastrofa sućut obitelji preminulih

Koja licemjernost. Hrvatska je prije svega država i članica EU. Ima vlastite tvornice hrane, vode, ima robne rezerve... a vi, umjesto da vodite aktivnosti da vlastitom stanivnistvu osigurate " kruh i deku " da platite sirotinji struju da se Elektroprivreda ne iživljava na njima, radite reklame.
Vi Crveni križ i Centsr za socijalni rad ste sami sebi svrha, vise potrosite na svoje plaće nego na pomoć stanovnistvu.

Crveni križ je leglo kriminala

Ja sam jučer u Petrinji sreo Čovoća Barbarića Bebeka i cilu mladež županije svi su u ćizman i pomažu Hrvacki narod Banije i KORDUNA!

Šta ćeš ti u Petrinji,da nisi iša rovit po ruševinan?

Lipa naša je leglo...... narode čega?????????????????????

Između ostalog i takvih ušiju ko što si ti.Jel tako narode?Dašta već je tako

Znamo mi tko je srcem za Hrvatsku a tko ju je krao kad se u krvi stvarala

Zbog takvih se iseli Hrvatska i Hercegovina

Misliš Lijanović,Jambo ovi po Bosni što su vriću brašna po 1000 dm naplaćivali i muljaju i danas sa respiratorima?

Oni imaju svoje ratne profitere mi imamo svoje naši su nažalost danas ugledni biznismeni

Miro Rupčiću ti si stvorio Jambu Lijanoviće Bubala Bašiće... sram da vas bude

Stalno ponavljati dok sudovi ne presude

Samo ti ponavljaj dok te jezik ne zaboli.Kod nas ,u ratu ,nije bilo nekog velikog profiterstva,za razliku u Bosni, već se isto desilo posle rata.Ali ako se pogledaju panorame naših gradova i vrste vozila i mobilna opremljenost i puni kafići ,ne može se steć dojam da smo svi mi dobro prošli.Doduše ne ko ovi biznismeni ali opet ne stojimo loše.Naš je problem što i kad imamo ne znamo i mislimo da bi neko drugi za nas triba nami život organizovat.A ruku na srce mi to ni neznamo niti pokušavamo.Čast rijetkim pojedincima kao što je bio bivši načelnik Posušja.

Dvije milijarde maraka su drpili logističari iz Gruda na Hrvatskoj krvi to ne smije proći nekažnjeno

Tužitelji radite svoj posao ili vratite plaće

Šta će radit kad je zastara nastupila već davno.

Ratno profiterstvo nema zastare Miro i jarani

Ne bi im bio u koži

na hrvackim terenim samo dobro žive uhljebi udbaške partije HDZ i njihova rodbina a pola naroda su osiromašili a pola proćerali
dok ne sjaši HDZ uhljebarija nema života na hrvackim prostorim ko za vrime franje tahija

Istina je da oni dobro žive ali je konstrukcija da ostatak naroda pati.Viđeno i doživljeno vas demantira.Mi jednostavno ne znamo.

Pa šta bi trebali ko emigranti pucati imamo sustav u kojem su dobro plaćeni a ne rade svoj posao godinama

Sustav su zauzeli udbaši i njihova djeca ali doći će sve na svoje mjesto

Oće oće,samo ti sidi i čekaj da sve legne na svoje misto.

Što ne spavate krimosi

Crveni križ ŽHZ pokreće humanitarnu akciju "Srcem za Hrvatsku"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari