Hrvatski Crveni križ: Ne možemo primiti svu ponuđenu pomoć

ljubuski.info

Hrvatski Crveni križ (HCK) zahvalio je Crvenom križu ZHŽ na ponuđenoj pomoći u vidu prehrambenih, higijenskih i drugih potrepština.

Ističu kako u ovom trenutku imaju sve što je potrebno kako bi pomogli stradalom stanovništvu, te da ne mogu apsorbirati svu ponuđenu pomoć.

Pomoć Banovini još dugo će biti potrebna, zbog čega trebamo biti strpljivi, napisao je u svom odgovoru Crvenom križu ZHŽ, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt.

U ovom trenutku, svi možemo najviše pomoći pozivom na humanitarni broj Crvenog križa FBiH 17023 i donirati 2 KM, te omogućiti Hrvatskom Crvenom križu da nabavi ono što je zaista potrebno. Zahvaljujemo građanima iz cijele BiH na čak 32.842 poziva u manje od 24 sata.

Također, svoje novčane priloge možete uplatiti na donatorski račun Društva Crvenog križa BiH: 1401-0100-2588-6326 (Sberbank BH d.d. Sarajevo) s naznakom "Za stradalo stanovništvo uslijed potresa u Hrvatskoj".

Ponovno apeliramo na sve građane koji žele solidarno pomoći u prehrambenim i higijenskim potrepštinama ugroženom stanovništvu Hrvatske, da se suzdrže od samoinicijativnog prikupljanja pomoći i budu strpljivi jer "pomoć Banovini još dugo će biti potrebna." O eventualnim promjenama stanja na terenu, Crveni križ će javnost pravovremeno obavijestiti.

Zahvaljujemo se građanima, udrugama, prijevoznicima, gospodarstvenicima, vlastima i svima onima koji su pružili ruku pomoći i podrške Crvenom križu u skrbi za stradalo stanovništvo Hrvatske.

Volonteri i osoblje Crvenog križa Zapadnohercegovačke županije i dalje su u pripravnosti i spremni su reagirati ukoliko pomoć zatraži Hrvatski Crveni križ, priopćeno je iz Crvenog križa ZHŽ.

Glas naroda

Pitanje je dal će prihvatiti milion € od vučića a neće pomoć iz hercegovine

Sram Vas bilo Hrvatska službo, stidite se
Jeste li izabrali ista odjeće za sebe i hrane

Hrvatski Crveni križ: Ne možemo primiti svu ponuđenu pomoć
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari