Javna rasprava o Proračunu grada Ljubuškog

ljubuski.info

Na temelju članka 131. Statuta Grada Ljubuškog ( "Službeni glasnik Grada Ljubuškog", broj: 6/19), Gradsko vijeće Ljubuški Gradsko vijeće Ljubuški na I. sjednici održanoj 23. prosinca 2020. godine, donosi

Zaključak

o stavljanju nacrta Odluke o Proračunu grada Ljubuškog za 2021. godinu na javnu raspravu

I.

Predloženi nacrt Odluke o Proračunu grada Ljubuškog za 2021. godinu će biti objavljen na službenoj web-stranici Grada Ljubuškog za čiju objavu se zadužuje Služba za gospodarstvo i financije grada Ljubuškog najkasnije odmah po završetku sjednice Gradskog vijeća.

Sudionici javne rasprave pisane materijale nacrta Odluke o Proračunu grada Ljubuškog za 2021. godinu moći će preuzeti u prostorijama Službe za gospodarstvo i financije grada Ljubuškog, svakim radnim danom do završetka javne rasprave.

II.

Za nositelja aktivnosti u svezi organiziranja i vođenja javne rasprave zadužuje se Služba za gospodarstvo i financije grada Ljubuškog.

III.

U javnoj raspravi sudjeluju uz predlagača nacrta odluke o Proračunu i svi zainteresirani građani grada Ljubuškog, napose oni na koje se predloženi nacrt Proračuna za 2021. godinu direktno odnosi (predstavnici javnih poduzeća i ustanova, mjesnih zajednica, udruga građana i nevladinih organizacija).

IV.

Rok za provođenje javne rasprave u smislu organizacije i priprema započinje usvajanjem ovog Zaključka.

Javna rasprava traje od 23. prosinca do 29. prosinca 2020. godine. U navedenom roku zainteresirani mogu svoje sugestije, primjedbe i prijedloge dostaviti Službi za gospodarstvo i financije putem prijemnog ureda ili na e-mail: proracun [at] ljubuski.ba.

V.

Nositelj aktivnosti na organiziranju i vođenju javne rasprave će prikupiti i obraditi mišljenja, prijedloge te će sastaviti izvješće o provedenoj raspravi i navedeno izvješće dostaviti Gradonačelniku na razmatranje i prihvaćanje. Gradonačelnik će razmatrati primjedbe i prijedloge te opravdane nastojati ugraditi u prijedlog Proračuna grada Ljubuškog za 2021. godinu, uz napomenu da Proračun treba biti donesen do kraja kalendarske godine tako da stupi na snagu i da se može primijeniti od 1. siječnja 2021. godine.

Tijelo ovlašteno za provedbu javne rasprave se obvezuje da šira javnost putem tiskanih materijala, dokumenata na službenoj web-stranici, medija i ostalog bude upoznata s predloženim inicijativama i zaključcima javne rasprave.

VI.

Ovaj Zaključak stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u "Službenom glasniku grada Ljubuškog".

GV Ljubuški

Glas naroda

rasprava koliko se kocke i bandera mora prodat

Iza brda se valja najveca kriza nakon drugog svjetskog rata a oni povecavaju rashodovnu stranu za 300.000 KM.

Nema krize gospon a da je i ima tada se ciljno povećavaju rashodi da se poništi kriza.Proračun nije kućni ni pojedinačni dokument.

Volio bi gospodina Antu Paponj da nam pojasni ,ako je moguće,kako je ove godine ostvaren proračun veći nego prošle.More i oporba i nezavisni kandidati.

Koliko je opština unovčila nekretnina? Ima li još što za prodat? Kad će počet prodavat svoju pamet, vidim da je imaju od viška? Jesu li ćaćevinu prodali?

Čuli Opština

Javna rasprava o Proračunu grada Ljubuškog
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari