Josip Ramljak izabran za člana NO Biciklističkog saveza

ljubuski.info

Ljubušak Josip Ramljak je izabran u Nadzorni odbor Biciklističkog saveza BiH.

U nedjelju 13. prosinca, Biciklistički savez BiH održao je izbornu skupštinu u prostorijama Doma Kulture u Bihaću.

Na skupštini je sudjelovalo 25 klubova iz cijele BiH a poštovale su se i sve epidemiološke mjere.

Čak tri Hercegovca su zadobila povjerenje skupštine te su izabrana u organe upravljanja Biciklističkog saveza BiH na mandat od 4 godine.

Uz Josipa Ramljaka, koji je izabran u Nadzorni odbor saveza, Ivan Jurilj iz Širokog Brijega je izabran u Upravni odbor, a Mostarac Toni Zorić je novi predsjednik Biciklističkog saveza BiH.
Ovim putem želimo čestitati novoizabranim ljudima u vodstvu saveza, a posebne čestitke našem Josipu Ramljaku i novom predsjedniku Toniju Zoriću i želimo im puno sreće u budućem radu, isto tako želimo pohvaliti grad Bihać i BBK "Daj Krug" na odličnoj organizaciji i domaćinstvu sjednice BSBIH, poručili su iz Biciklističkog kluba Ljubuški, dodavši kako je iza njih uspješna godina, jer su unatoč pandemiji uspjeli ispuniti svoje godišnje ciljeve.

Biciklistički klub Ljubuški

Glas naroda

Moze li mi netko objasniti zašto je ovo neka bitna vijest na 6 portala ? Ne kužim toliku bitnost ovoga..svakako tu nema nekog profesionalizma biciklističkog osim vozikanja turističkog od mosts do mosta !?
Svakako čestitam

nažalost to je taj malomišćanski provincijalizam...kao ima netko naš negdje....ok, ajde, ovdje je bar momak koji živi u Ljubuškom, pa ajd nije neka greda ali ono kad nam po portalima lokalnima vrte neke "naše" što su godinama u inozemstvu, zagrepčane pogotovo...pa čemu to nametanje iseljeničkih vrijednosti....

I studenti iz Mostara/Sarajeva/Splita nešto vrijede, i radnici koji tu rade, i oni će tu ostati...a ovi iz Zagreba i slično, široko im polje, nek im je sretno na osobnom planu

Ti si prijatelju neki mnogo veliki kompleksaš.Upravo su sve svjetske agencije objavile da su pronalazači cjepiva za koronu ,bračni par iz Njemačke turskog porijekla.Jesu li i oni malograđani.Za ove što pljuju po svemu,Tur de Frans je "biciklistička" utrka svjetskog renomea koju prati vaskoliki svijet.

Svaka malo bolje organizirana grupa ljudi, lovci, biciklisti ovi oni su potencijalni glasovi

Kada birate odbor za igrače palje i klisa il' trule kobile ima li tu šanse biti kakva čivijica ...

Koda ti oni uopće znaju za te igre moj pajdo...ali možeš biti čivijica recimo na olimpijskom pljuvnju u dalj na trgu u Grabovniku a isti ima 12 generala u nadzornom odboru.

Vidiš, u Grabovniku neki pljuju u dalj a neki uče i zna se za oboje.A sad ti razmisli po čemu bi ti moga bit poznat?

Eto vidiš koja si ti krpa čak te ni u takvim odborim nema.

Čista krpa bez mrlje za razliku od krpa u kojom partija briše svoje posrano dupe..

Pa ni beciklo nemaš volje vozit,od čega ćeš se isprljat kad si smotan u ćošku?

Koji lik majo moja mila ,bit ce da je bio jedini kandidat!Ali eto nek se nesto dogadja ,mozda i para nekih bude .Njemu dobro u svakom slucaju ,nece se uznojiti za njih!

Josip Ramljak izabran za člana NO Biciklističkog saveza
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari