Pješak pregažen, vozač pobjegao, policija traži pomoć

U petak 1. siječnja oko 19 h, u mjestu Veljaci, općina Ljubuški, dogodila je se prometna nezgoda u kojoj je teške i po život opasne ozljede zadobio pješak M. V. (60) iz Veljaka. Prometna nezgoda dogodila je se na regionalnoj cesti Vitina - Orahovlje, u mjestu Veljaci.

Prema iskazima svjedoka u navedeno vrijeme cestom je se iz smjera Vitine kretalo vozilo marke „Citroen“ HR registarskih oznaka; nakon što je primijetio da na lijevoj strani kolnika leži pješak vozač Citroena upalio je sva četiri svijetla i zaustavio vozilo, s namjerom da pomogne toj osobi.

U tom trenutku iz smjera Vitine naišlo je motorno vozilo, vjerojatno marke „Opel Kadet“, crvene boje i nepoznatih, vjerojatno BH registarskih oznaka.

Prema iskazima svjedoka vozač Kadeta zaobišao je zaustavljenog Citroena prešavši na lijevu kolničku traku pri čemu je kotačima prešao preko prsnog koša M. V. nanijevši mu na taj način teške i po život opasne ozljede nakon čega se udaljio u smjeru Orahovlja.

Građane koji imaju bilo kakvih saznanja o opisanoj prometnoj nezgodi, kao i građane koji imaju saznanja o identitetu vozača ili o vozilu koje je sudjelovalo u nezgodi, molimo da nazovu MUP ŽZH ne besplatni telefonski broj 122 ili na telefon broj (039) 835-801 ili 835-807.

MUP ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari