Veleposlanica Mlinarević predala vjerodajnice predsjednici Slovačke

ljubuski.info

Veleposlanica Bosne i Hercegovine za Slovačku Republiku sa sjedištem u Pragu Martina Mlinarević predala je 2. prosinca 2020. godine vjerodajnice predsjednici Slovačke Republike Zuzani Čaputovoj.

Tom prigodom veleposlanica Mlinarević zahvalila se predsjednici Čaputovoj na stabilnom prijateljstvu i uspješnoj dosadašnjoj bilateralnoj suradnji dviju zemalja, kontinuiranoj slovačkoj potpori suverenitetu i teritorijalnom integritetu Bosne i Hercegovine te pomoći u napredovanju ka partnerstvu u NATO savezu i Europskoj uniji.

Veleposlanica Mlinarević također je iskazala zahvalnost slovačkoj predsjednici u ime žena Bosne i Hercegovine pošto je svojom osobnom i političkom borbom za pravdu te aktivizmom glede nasilja nad ženama i u području ekologije postala svojevrsnim uzorom u istinskoj snazi, bez obzira na poteškoće.

Predsjednica Čaputova poželjela je veleposlanici Mlinarević dobrodošlicu u Slovačku.

Tijekom susreta posebice se zanimala za stanje u Bosni i Hercegovini, s obzirom na pandemiju COVID-19 i kako se zemlja nosi s epidemiološkom situacijom.

Veleposlanica Mlinarević je podsjetila i na prošlogodišnji odgođeni posjet slovačke predsjednice zbog bolesti našoj zemlji te iskoristila prigodu da ponovi poziv za posjet. Predsjednica Čaputova se iskreno zahvalila iskazavši nadu i uvjerenje kako će do planiranog posjeta doći čim se steknu uvjeti stoji u priopćenju.

Glas naroda

Šta su vjerodajnice, jel to ono kada vjeruješ i daješ u isto vrjeme, gluvo bilo...

gospo mlinarevic sto te olajavaju ovi presudeni fasisti mora da vrijedis

jeli draganče bio tamo on je veliki rvat poručnik jna

Nije ni tebi lako.

Primopredaja diploma

Neboj se doture,nije Kveskinu otuđila.

Puknut ćeš od zavisti doktore.

U BiH može što nigdje nemože postati veleposlanik bez škole, znanja, iskustva i još uz to narikača..

Isto ko i s kiseljackom bit predsjednik vijeća!

ali je manje plaćen

Veleposlanica Mlinarević predala vjerodajnice predsjednici Slovačke
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari