Ribolovci pozvani na izlov štuke na području Čapjine

ljubuski.info

Športsko ribarsko društvo "Bjelave" Čapljina obavijestilio je svoje članove, ali i druge zainteresirane ribolovce, kako je dopušten ribolov na invazivnu vrstu štuka (Esox lucius. L) na području ribolovne zone Čapljina.

Svi zainteresirani ribolovci koji žele sudjelovati u ovoj aktivnosti dužni su izvaditi odobrenje koje izdaje ŠRD "Bjelave" Čapljina.

Odobrenje se izdaje u prostorijama udruge, svakim radnim danom od 9 do 12 sati.

Članovi koji budu sudjelovali u ovoj aktivnosti prilikom izlova štuke dužni su istu prijaviti članovima koji će biti dostupni na sljedeće brojeve: Željko Arar 063 486 178; Josip Vekić 063 174 078; Darko Jozić 063 840 542; Damir Raguž 063 938 100 svakim danom. Aktivnost izlova štuke započet će 1.12.2020.

Ribočuvari će vršiti evidenciju izlova (ime i prezime ribara, lokacija ulova, težina, dužina, broj jedinki) te sukladno izlovu vršit se bodovanje na temelju kojih će se utvrditi rang ljestvica najuspješnijih ribara, te će istim dodijeliti odgovarajuća priznanja.

Aktivnost izlova štuke vršit će članovi ŠRD "Bjelave" Čapljina uz potporu Regionalnog Resursnog Centra/ReReC i projekta "Poboljšana zaštita i održivo upravljanje riječnim ekosustavima u delti Neretve, Trebižatu, Mostarskom blatu, BiH".

Glas naroda

Samo ulovi i pusti sistem ovo je bezveze čuli izlov.

E ne pročitah gluplji članak odavno, borba sa vjetrenjačama je ništa naspram ovoga...

Pa moj švabo kamo srece da se u nas netko sjeti ovog jer stuka je invazivna vrsta ubacena u trebizat, vrlo agresivna i vrlo stetna za ekosistem posto je riba iz velikih sirokih i hladnijih rijeka pa nase domace ribe nemaju sanse protiv nje. Kad izlovi sve ostale jede jedna drugu i oszablja mrtvu rijeku iza sebe. Glavno je pametovat pa sta bilo.

A nemoj z...,, stvarno!? E vidiš to nismo znali...

Šta radi ova vjest ovdje kad ljubuški ribolovci više ne postoje, preostalo je samo nešto ribara odnosno krivolovaca kao takovih.

Nije bitno što je invazivna vrsta priroda će se pobrinut za svoje i sve će se dobro završit. Pa i ovi Imigranti su invazivni pa se ne poziva na istrebljenje. Jednog dana će se i oni uklopit kao i Turci prije .

Ma ciji si ti tako pametan?

Migranti su u prolazu a štuka se udomaćila, ogromna razlika u problemu..

A gdje nestadose svi migranti

Ribolovci pozvani na izlov štuke na području Čapjine
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari