Hercegovina se sjeća Vukovara

ljubuski.info

Ususret danu sjećanja na tragične ratne događaje u Vukovaru, u utorak u više hrvatskih središta u Bosni i Hercegovini zapaljene su svijeće u spomen na kalvariju Vukovara.

Svijeće su zapaljenje u središtima Širokog Brijega, Ljubuškog, Gruda,Tomislavgrada, Čapljine, Livna. Okupljeni su se pomolili za žrtve Vukovara i sve branitelje poginule u Domovinskome ratu u BiH i Hrvatskoj.

U studenom 1991. godine, nakon dugotrajne opsade i neviđenog uništenja grada, Vukovar je pao. Preživjeli Hrvati svjedočili su o etničkom čišćenju i jednom od najvećih zločina u Europi nakon Drugog svjetskog rata.

Hrvati 18. studenog slave Dan sjećanja na žrtvu Vukovara – na žrtvu koju je podnio ovaj herojski grad i time stvorio temelje za obranu Hrvatske od agresora.

bljesak.info

Glas naroda

koliko je uhljeba HDZa branilo vukovar a koliko makarsku-tada

Hercegovina se sjeca pada vukovara, a prije 3 dana glasali za hdz koji koalira s istim cetnicima koji su klali po vukovaru lol

Postena sirotinja se sjeca nitko drugi

Prvi put bez buke i galame na trgu.dostojanstveno svijeće i molitva

Opet su glavni kradeze lampinjonaši a koliko ih je bilo 1991 niti jedan!

Hercegovina se sjeća Vukovara
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari