U ponedjeljak nema nastave u ZHŽ

ljubuski.info

Nastave u svim osnovnim i srednjim školama na području Zapadnohercegovačke županije neće biti u ponedjeljak, 16. studenoga 2020. godine.

Iako je Krizni stožer Federalnog ministarstva zdravstva naložio da se cijeli sljedeći tjedan nastava održava online, kod nas zbilja nema potrebe za time. Već su angažirane tvrtke koje će dan nakon Lokalnih izbora dezinficirati škole te će se učenici u klupe vratiti u utorak, izjavila je ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa ZHŽ Ružica Mikulić.

Ministrica dodaje kako je Stožer civilne zaštite ZHŽ nadležan za donošenje mjera, odluka i zapovijedi, a ne Krizni stožer Federalnog ministarstva zdravstva s obzirom da je Zapadnohercegovačka županija, 27. kolovoza, proglasila stanje nesreće čime je nadležnost prešla na županijski stožer.

Vjerojatno ćemo, na zahtjev učitelja, u sljedeća dva tjedna raditi jednu od subota kako bi nadoknadili neradni dan 16. studenoga, zaključila je ministrica Mikulić.

Glas naroda

Hoće li opet vatrogasci raditi dezinfekciju?

Ništa niste izgubili

U ponedjeljak nema nastave u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari