Britanski patolog će analizirati smrt Lane Bijedić

ljubuski.info

Skoro 13 mjeseci od tragične i misteriozne smrti Lane Bijedić (19) nesuđene brucošice iz Mostara, iz Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije su službeno u vezi s ovim slučajem zatražili angažman Johna Clarka, forenzičkog vještaka za patologiju iz Velike Britanije.

To je potvrdio Josip Aničić, jedan od tužitelja u ovom slučaju, pojasnivši kako je od ovog britanskog forenzičkog patologa, kojeg je svojevremeno haaški sud angažirao za vještačenja ekshumacija masovnih grobnica u okolici Srebrenice, zatražio mišljenje i stručni nalaz o načinu nastanka ozljeda na tijelu nesretne djevojke, a na osnovu obdukcijskog nalaza.

Iako su, podsjetimo, pojedini mediji iznosili da je Clark već dao nalaz, u kojem je navedeno da je riječ o samoubojstvu, te da je dostavljen Tužiteljstvu ZHŽ, a neupućeni su navodili i da je ovaj stručnjak preuzeo slučaj, Aničić je i jučer potvrdio kako je s Clarkom do sada samo neslužbeno komunicirao.
Tek sada smo službeno uputili nalog i u svakom slučaju on neće iznositi kvalifikaciju djela - kratko je rekao Aničić.

O tome kakve će radnje poduzeti nakon što Clark dostavi svoj nalaz i mišljenje, Aničić nije htio govoriti, a potvrdio je kako još čekaju rezultate nalaza vještaka psihologa, koji će, između ostalog, biti sačinjen na osnovu Laninih bilješki ispisanih na engleskom jeziku u nekoliko notesa.

Nakon obdukcije koju je uradio dr. Dražen Damjanjuk, podsjetimo, izneseno je kako je nesretna djevojka udarana, davljena i bačena u rijeku te se slučaj i dalje vodi kao ubojstvo.

Tijekom istrage je saslušano više od stotinu svjedoka, a nekolicina njih je podvrgnuta i poligrafskom testiranju.

Više puta su pregledavani snimci kamera koje su zabilježile njeno kretanje, obavljena su vještačenja njenog telefona, odjeće, tragova s lica mjesta te brojne druge radnje, ali dobiveni rezultati nisu donijeli pomak u istrazi.

AvaZ

Glas naroda

Domaća policija je od naših para kupila auto koje odjednom slika 30 auta i odma piše kazne

Riješiće netko kad tad

Što reći napisati nakon 13 mjeseci? Ne daj bože nikome i pokoj ti duši Lana. Zašto i nakon 13 mjeseci ubojica nije pronađen odgovor se možda krije u sljedećoj činjenici: U Republici Hrvatskoj prije petnaestak dana ili malo više svećenik udari pješaka autom i pobijegne sa mjesta nesreće i kada dođe hitna naravno odmah zbrinjava unesrećenog na način kako su i obučeni tako da mu uzme sve novce koji se nalaze kod njega". Zagrebački nadbiskup na Badnjak 2012 u svojoj poslanici kaže:" Nisu li danas više nego ikada aktualne riječi psalmista". Pa kaže:" Svi skrenuše zajedno svi se pokvariše nitko ne čini dobro nikoga nema." NIKOGA NEMA!!!!!!!

Zar vjerujete svemu šta pročitate?
"Nesretni" udareni, pokradeni itd je jako poznat mještanima. Taj non stop hoda uz cestu, zaskače vozače, žica lovu i ide u kladionice. Da, je tome istina svjedoče susjedi. Isto tako sustav ne bi poštedio svećenika, niti vozača hitne pomoći. Uz ovakove poput Vas i "oštećene" osobe se baca gnjev na nedužne ljude. P.S. Mogao je optužiti bilo koga, a gle čuda ni župu u kojoj župnik djeluje i radi u svojoj izjavi nije uspio pogoditi.

Koliko nas košta policija koja vidite i sami sama sebi služi,čuva režim, a nezna ništa rešit,
tamo je armija ševinih diploma a rezultati-nula-

Isto ko ono u Makarskoj ubije dvi cure na pješačkom i nikom ništa.Dobra veza partija.

Komentar sve govori nazalost kod nas uvijek isto....zataskavanje zbog nekoga ili necega....vrlo zalosno

Di ti ,i takvi hoštapleri, ovdje vidite zataškavanje?Pa vidiš da je slučaj internacionaliziran.Zataškavanje je nerešeno ubojstvo Joze Leutara,ova dva policajca u Sarajevu i ubojstvo onog našeg biznismena u srednjoj Bosni.Ovo je ,u najmanju ruku,krajnje čudan slučaj.

Javio se prvi jahač Apokalipse Gost-13:25:35 dolazi na bijelom konju, predstavlja antikrista ili slugu sotone i njegova uloga je da zavede ljude i navede ih na jedne protiv drugih. Evo vidite prvi jahač Apokalipse napisa jednu riječ koju koriste oni koji žive istočno od Drine . Je li slučajno pogriješio prosudite sami.

Prema tome tvom korona jevirus prvi jahac apokalipse, navodi ljude jedne protiv drugih, da cinkaju jedni.druge i da se boje jedni drugih ahhaha

Čuli nerešeno.

Skočila je sa pelješkoga mosta... šta ima veze sto ne postoji isti ali biti će...

Normalno je da oni koji su završili škole na Gredi traže pomoć od onih koji su škole završili na Sorboni i drugim sveučilištima. Ja mislim da je to normalno. Što vi mislite dragi Ljubušaci?

Mi ljubusaci mislimo da je ovaj John Clark visok, crn, jak, oženjen.... čist vesa i obraza te da nije adzeovac jer je igrom slučaja Englez.

Štaće ljudi nisu oni krivi kupovne diplome.

Klasičnom samoubojstvo, a vi teoretičarima zavjere nemate veze.

Evo javio se i drugi jahač Apokalipse što je i bilo za očekivati. Koji je njegov zadatak to znaju i vrapci na grani.

Napisa sam ti odgovor samo ga ovi pravednici izbrisaše.Šta ćeš ,tebe i je i nije teško razumit ali neda Bog u tvojoj koži bit.

Ma naravno da je klasično samoubojstvo ali iz samosačekuše pri čemu pihne malo Studenčice, naravno, predhodno odnijevši tenisicu 40 metara od obale kako ste izvještavali prije...pokoj joj duši.

Vjerujem da je samoubojstvo. Mama dekanica je imala prevelika očekivanja od djeteta. Logično bi bilo ako ti je roditelj blizak i radi u struci da ćeš i ti lakše završiti fakultet. Djete treba ići u Sarajevo, a ono odlazi u smrt!! Slika pokazuje da nije bila sretna, pače, bezvoljno šeta magistralom u trenirci. Kremiranje? Čemu? Obrazovan i inteligentan čovjek izlazi u javnost i kaže":Djete mi je ubijeno, dajem sve što imam da se otkrije zločin!!

Kad englezi vide sto je sve nasa policija zabrljala i koje cinjenice nisu uzete kao cinjenice, snimit ce jos jednu epizodu poznatog serijala samo po uzoru na Ljubuski. Ali ne serijala Detektiv Columbo vec Mućke

Bitno je da naša policija ima dobar apetit i da šeta cili dan po kafićima a narod plaća nerad

Proglasit ce samoubojstvo 100%. Nažalost !!! Naša policija je nesposobna i žele što prije okončati istragu...lana Pokoj ti duši!!!! Nadam se da ubojica ima nocne more...nek mu Bog plati istom mjerom!!!!!

Zuhar je stogoc...

Britanski patolog će analizirati smrt Lane Bijedić
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari