Portreti i istrošene parole diljem Hercegovine

ljubuski.info

S novinarskog stajališta kampanja za lokalne izbore 2020. mogla bi se ocijeniti dosadnijom no ikad, a čini se da je tako i sa estetske strane. Ni na plakatima kandidata za prestojeće izbore nikakve inovativnosti, slični portreti, odijela, kravate i poruke, na nekoliko mjesta čak i iste, pa u proputovanju kroz Hercegovinu prosječan građanin mogao bi zamijetiti kako se mijenjaju samo glave.

Za HDZ-ove Marina Radišića i Smiljana Vidića "Djela govore", iz čega se može shvatiti kako su samouvjereni da su dobro odradili zadnje mandate, što će ipak ocijeniti birači. Radišićev protukandidat Marko-Antonio Brkić vodi pozitivnu kampanju za načelnika, pa se i na plakatu jedini smiješi, a nastupa pod parolom "Pokrenimo Brotnjo s osmijehom".

Devedesetkin kandidat Jozo Ivančević ponovno se kandidira "Jer voli Ramu", a HDZ-ov Vedran Markotić "Jer voli Ljubuški", te se čini da je i njima manjkalo ideje.

HDZ-ov kandidat za Prozor-Ramu supermanski poručuje da "Još može spasiti Ramu", a Dragan Jurković, svježe ime u načelničkoj trci HDZ-a BiH kaže "Snaga zajedništva za bolji Neum", dok mladi Ante Begić poručuje "Za naše Posušje", opet preopćenito i prilično nezanimljivo.

Markotićev protukandidat iz Devedesetke za Ljubuški Radovan Radišić poziva s plakata da "Ostajemo tu", što je aktualna, ali i prilično istrošena parola, dok Ljubo Grizelj poziva na "Odgovornost", jednom rječju, što je ipak nedovoljno da bi zainteresiralo prosječna građanina, no Grizelju oporba baš i ne puše za petama, pa se i ne mora puno truditi.

Miro Kraljević kaže "Za Široki", iz čega mi se moglo razumjeti da su ostali protiv, a Stjepan Bošković također ima klasičan slogan "Zajedno za Stolac", no i logičan budući da sve hrvatske stranke u tom gradu izlaze jedinstveno.

HRS-ov kandidat za načelnika u Neumu Josip Bogdanović također ima jednoličan plakat, podignut samo za hashstag generacija promjene.

Ništa bolje nije niti u RS-u. u Trebinju SNSD ide s parolom "Okupljanje za Trebinje", a mogu se vidjeti pročitati i slogani "Ozbiljni ljudi", te "Po mjeri svih nas" i drugi. Koji to ozbiljni , a koji neozbiljni ljudi dolaze na vlast vidjet ćemo za nekih dvadesetak dana.

Uz loše i pretjerano samouvjerene i pretjerano obećavajuće, ima tu pokoji logičan plakat, no nažalost niti jedan posebno inovativan.

hercegovina.info

Glas naroda

Mogli ste bar ime kandidata točno napisati, al vi svakako jednog kandidata ignorirate, pa ne čudi što na sve nacine pokusavate zbuniti građane.

A kome je RadOVAN zanimljiv,pa svak zna da je pijun HDZ. Sam on ce glasati za Markotica.

Točno je napisano!

Ja da sam kandidat stavio bi slogan "i moj brat također"
Što se tiče Stoca bit će gusto i pregusto s jedne strane svehrvatsko zajedništvo, s druge dvi opcije bošnjačke sam SDP i još bošnjačka platforma. Mislim da će ga ovaj put Hrvati duboko primit.

Prava HDZ parola bi bila Za Minhen spremni

Dokle imamo mladež HDZ-a Merkelica nema brige

Ja sam za ove za promjene...ili ne nego za ove za hrvatsku ali kad opet razmislim najbolje bi bilo za ove što obećavaju da će bit bolje.Ma kad malo razmislim ja sam za asfalt,fali mi malo do krmetara

Ovi HDZekani nas asfaltiraju nas već 25 godina ali ako fali do krmetara prijatelju pokapat ćemo se.

Udarna vijest nakon izbora golemo krdo je glasovalo, ali imunitet smo igrom slučaja izgubili u putu do kuće.

Čuli naš „KLEPETAN“ voli Ljubuški i šta dalje.???
A ja „ volim piti,volim piti ,volim piti i ljubiti „ E ne zivi se moj vd. Gradonačelniče od ljubavi.

i ja bi ga volio da mi daje pare ko njemu

Volim ustipke i coca colu :-)

Zajednički nastup hrvatskih stranaka je samo igrokaz Boškovića ,njemu su draži SNSD i određeni bošnjaci od 1990 i HSP

Zar će bit izbora korona je,neće oni to dopustit radi nas

Ante Paponja novi gradonačelnik Ljubuškog.

Ljubuški je propao zbog Barbarića i Markotića.

Markotić je za bolji Ljubuški jer Kravica trenutno slabo daje mlijeka.

Markotić nije smio biti kandidat HDZ jer je kontaminiran sa svim aferama u Ljubuškom. Markotić je s Barbarićem izvlačio općinski novac.

Ovi ne smiju ovnu pogledat u oci jer smu mu konkurencija sve ovce izdose

ovi hadezeovci spasiti mogu
jedino samo sebi slobodu
jer kada bi se vlast prominila
u većine bi bila vrata od željezni rešetka
jel tak il ne tak ili sam ja nešto krivo reka

Portreti i istrošene parole diljem Hercegovine
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari