Grbavac: Graditi BiH u kojoj će se svaki stanovnik osjećati sigurno

ljubuski.info

Izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije predvođeno ministrom Davidom Grbavcem i ravnateljem policije Milanom Galićem sudjelovalo je u nedjelju u hodočašću na Bobovac pod nazivom "Molitva za Domovinu". Riječ je o 17. po redu hodočašću u organizaciji Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH.

Misno slavlje je predvodio nadbiskup metropolit vrhbosanski, kardinal Vinko Puljić, u zajedništvu s mons. strong>Tomom Vukšićem, nadbiskupom koadjutorom Vrhbosanske nadbiskupije i apostolskim upraviteljem Vojnog ordinarijata u BiH. Molitvu vjernika čitala je policijska službenica MUP-a ZHŽ Danijela Sabljić., priopćeno je iz MUP-a ZHŽ.
Ponosan sam što sam danas na mjestu kojeg suvremenici smatraju najtvrđim bosanskim gradom imao priliku sudjelovati u molitvi za domovinu, za BiH kao državu s jednakim pravima svih triju konstitutivnih naroda i ostalih koji u njoj žive. Želja svih nas koji smo danas hodočastili na Bobovac, mjesto gdje se čuvala kraljevska kruna, je, siguran sam, raditi za dobrobit svih stanovnika ove zemlje, te kroz razne institucije graditi Bosnu i Hercegovinu u kojoj će se svaki stanovnik osjećati sigurno", poručio je ministar MUP-a ZHŽ David Grbavac.

Inače, Bobovac je stolno mjesto bosanskih vladara u 14. i 15. stoljeću. Pružao je zaštitu bosanskim vladarima, od bana Stjepana II (1322.-1353.) i kralja Tvrtka I Kotromanića (1353. - 1391.) do Stjepana Tomaševića (1461. - 1463. ). Ovdje se čuvala i kraljevska kruna, a vladari su ga nazivali svojim stolnim mjestom.

Molitveni pohod Bobovcu pokrenuo je kardinal Puljić u znak sjećanja na dan smrti bosanske kraljice Katarine Kosača 25. listopada 1478. s ciljem ujedinjenja u molitvi za osobne potrebe, za vlastiti narod i domovinu Bosnu i Hercegovinu ali i za sve ljude i narode koji u njoj žive.

Večernji list

Glas naroda

Ahahahaha dno

Eto te za graditi, pogledaj se na što sličiš.

Ovaj je najbolji sto ga je Ljubuski dao od postanka Mup.

Aha zaposlilii ste Hdzuhljebnickokomunisticke balavce da nas Branitelje maltretiraju po Ljubuskom

Vodi ga kući sebi....nikada gore stanje...

Kad čovjek vidi ove beskorisne uhljebe koji koštaju ovo društvo mjesečno po nekoliko miliona KM, onda se zapita svrha postojanja ovih županija, agencija, zavoda pa i entiteta: Sve je to svrha samo se i uhljebizamu članova partije.

Vidi brajo zastave oni vole Bih ko mater ludu ćer no treba para pa se prave državotvorni-uhljebi partije!

Vole pajdo vole jer nigdje bolje ne žive Hrvati ko adzovci u BiH

Oni žive ko u švici a narod ko u africi a neki na Babovcu su narodu obećali Švicu a sad oni imaju švicu a narod NJemačka
No kolo sreće se okreće doće bljesak i oluja i sirotinji

Ništa nisu slagali Švica je ovdje, ali samo po cijenama

Pripremite se za policijski sat, dan nakon izbora #izvinižurim

gledam uhljebe ko voćku posle kiše puni su nekretnina pa se njiše no kad se sunce partije malo skrije nestaje te čarolije-pjesnik

.... i ona je opet kao prvo, obično, malo, jadno drvo. Ček, nije to pjesnik, taj je igro beka u Želje jedno vrijeme.... Cesharich ili tako nekako, čehoslovački internacionalac....

jedino što je sigurno da će mi se ispraznit novčanik čim vidim policajca s lizalom

HDZovci govore hebo BiH tako mažu oči naivnoj sirotinji i kradu šakom i kapom

Disu maske milicijo stidite se uljebi

Vidi Marijofila Kožula

bgti vidi ovog prvog policajca livo,selemutina u dajmondu uvik urokan i on policajac,strasnoo

Grbavac: Graditi BiH u kojoj će se svaki stanovnik osjećati sigurno
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari