Diljem BiH zasađeno 9.350 sadnica

ljubuski.info

Tim volontera "Let's Do It" u suradnji s Info centrom Europske unije u Bosni i Hercegovini organizirao je jučer 13 akcija sadnje drveća širom Bosne i Hercegovine.

Prepoznavši potrebu za kontinuiranim angažmanom lokalnih zajednica i međunarodnih partnera za očuvanjem i brizi o bh. šumama i okolišu, tijekom aktivnosti zasađeno je više od 9.000 sadnica, priopćeno je iz projetka "Let's Do It - milijun sadnica za jedan dan".

Nakon uspješne akcije pošumljavanja realizirane 17. listopada na lokaciji Dejčići - Bjelašnica, 'priča pošumljavanja' proširila se na cijelu državu, pa su se tako akcije realizirale u Sarajevu, Bijeljini, Trebinju, Ljubuškom, Zenici, Tuzli, Donjem Vakufu, Goraždu, Kozarcu, Ilijašu, Bosanskoj Krupi, Fojnici i Stocu.
Raduje nas činjenica da smo se širom Bosne i Hercegovine udružili u jednom zajedničkom cilju povećanja svijesti o važnosti šuma za naše građane. Moramo biti svjesni da su šume bogatstvo ove planete i da naš opstanak ne bi bio moguć bez njih, jer nam daju ono što nam je najpotrebnije, kisik - navode iz Let's Do It tima.

Glas naroda

Nek Arapi imaju za hladovinu za 20 godina samo naprijed

Oni sade a srbi zapale šumu državnu pa nama drva prodaju!

Pa čime bi se grija da nije tako, Srbi stalno rade za rvacki boljitak i takovom gestom opetovano dokazuju da su sveti narod.

Diljem BiH zasađeno 9.350 sadnica
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari