U dvije akcije oduzete velike količine cigareta

ljubuski.info

Pripadnici Jedinice granične policije Gorica spriječili su nezakonit promet 6.050 kutija različitih vrsta cigareta bez trošarinskih markica. Cigarete su otkrivene prilikom granične kontrole vozila "Kia", bh. registracijskih oznaka, u graničnom pojasu na području Posušja.

Vozilom je upravljala A.D. (1995.), državljanka BiH. O događaju je obaviješten tužitelj Tužiteljstva BiH, prema čijoj su naredbi cigarete privremeno oduzete, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Tržišna vrijednost cigareta se procjenjuje više od 20.000 KM.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo "nedozvoljen promet trošarinskih proizvoda", protiv osumnjičene će biti dostavljen izvještaj Tužiteljstvu BiH.

Policijski službenici Policijske stanice Bileća jučer su u večernjim satima, u mjestu Pađeni, općina Bileća, oduzeli 40.200 kutija cigareta različitih marki od osobe inicijala K.M. iz Posušja, potvrđeno je iz PU Trebinje.

Naime, policijski službenici ove Stanice su vršili operativno taktičnu-mjeru i radno promatranje kada je naišlo teretno vozilo marke "Mercedes-Benz" koje je u tovarnom dijelu prevozilo cijepana drva.

Izvršenim pregledom teretnog vozila, uočeno je kako se ispod drva nalazi veća količina trošarinske robe, cigareta. O događaju je odmah obavješteno Okružno javno tužiteljstvo u Trebinju koje je naložilo pretres teretnog vozila i da se osoba inicijala K.M. liši slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo "Nedopuštena trgovina".

Glas naroda

Znam ih osobno bila im po triba mukaih natrala

Trajtori,plugovi doli,a nazad drva! Dobitna kombinacija

U dvije akcije oduzete velike količine cigareta
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari